Maske – Norges ledende leverandør av forbruksartikler

Vår nye partner Maske AS er et norskeid selskap som lagerfører over 10.000 produkter. I tillegg har Maske Bandagist flere butikker, blant annet en på Bekkestua.

Annonse:

- Vi er en bedrift med mye historie, og vi er selvfølgelig både glade for og stolte av å være Norges første klimanøytrale leverandør av forbruksmateriell, sier salgssjef i Maske, Elisabeth Enger.

Maske AS er blant annet en av de første leverandørene som nå benytter null-utslipp biler til leveranser i Trondheimsområde og på Østlandet.

- Vi er store på helse og smittevern, og det er naturlig nok mye trøkk rundt den delen av bedriften i disse dager.

Storbedrift

Et bredt og variert varesortimente gjør Maske til en storleverandør til stat og kommuner, og bedriften har en trofast stab på rundt 200 ansatte.

- Det skal være enkelt å være kunde hos oss, og da er mottagelsen de får på vårt kundesenter veldig viktig. I dag har de ansatte her i gjennomsnitt en fartstid på 10 år. De er utvilsomt en veldig viktig ressurs for bedriften vår.

6-2

Når det kommer til fotball har Elisabeth bare sett en kamp i sitt liv, men den satte selvfølgelig spor!

- Min eneste fotballkamp var faktisk en Stabæk-kamp i 2008, på Nadderud. Dere vant 6-2 over Vålerenga og det var jo veldig gøy, da!

Givende jobb

I februar i år ble Bandagist 1 på Bekkestua, med Kristin Hagen ved roret, en del av Maske-familien.

- Etter å ha drevet for meg selv her på Bekkestua i 14 år er det spennende å bli en del av en så stor bedrift.

Medarbeiderne på Bekkestua har utdannelse som blant annet idrettsterapedagog og ernæringsterapeut. 

- Det er selvfølgelig veldig givende å ha som jobb å hjelpe folk! Og veldig gøy å ha en stor klubb som Stabæk i nettverket. 

Handle smart

Veronika Paulmann i Stabæk's markedsavdeling gleder seg også over samarbeidet.

- Nå får vi hjelp til å handle både litt smartere og ikke minst mer miljøvennlig – det blir veldig bra. Maske er en partner som også ønsker å utfordre nettverket vårt på akkurat dette med miljøtenkning. Vi liker når det går litt sport i det og vi kan utfordre hverandre. Varmt velkommen til den blaa familien, sier Paulmann fornøyd.

Annonse fra Obos-ligaen: