Møt Adseo - et kreativt tilskudd til vårt nettverk

Adseo har spesialisert seg på digital markedsføring. Nå ser de tre gründerne frem til å få møte Stabæks spennende partnernettverk, og ikke minst til å se mengder med god fotball fra Nadderuds tribuner.

Annonse:

Adseo så dagens lys for et års tid siden, ledergruppen består av de tre partnerne Morten Rydningen (CEO), Morten Leonhardt (AD) og Tor Johan Stokke (HR-ansvarlig). Dette er en ledertrio med bred erfaring innen alle deler av markedsføring på internett. 

Lokal tilknytning

- Vi har hatt en sterk utvikling på alle fronter - hjemmesider, nettbutikker, Google ads, søkemotoroptimalisering og sosiale medier - og har raskt etablert oss som en underdog å se opp for i bransjen. Vi er en gjeng solide digitale markedsførere som har hatt en god start og som trives veldig godt med å hjelpe bedrifter å nå sine mål sier Morten Rydningen.

Adseo holder til hos Technopolis på Fornebu, og har i løpet av et lite og veldig annerledes år vokst til å bli hele 14 ansatte. De er også ett av få byråer innen sitt felt i lokalområdet vårt, Bærum og Asker.

- Det er disse områdene vi ser på som vårt hoved nedslagsfelt. Og da er selvfølgelig Stabæk Fotballs' nettverk veldig interessant for oss - i tillegg til at vi synes det er kjempegøy å jobbe med klubben som deres ansvarlige for å spre budskapet om Stabæk Fotball i sosiale medier og nettaviser, sier Morten Leonhardt.

Gjensidig fotballglede

Leonhardt er selv "gammel" fotballspiller og kan til overmål skilte med debut i Engelsk fotball på et fullsatt Elland Road. Derfor synes han at det er ordentlig gøy å samarbeide med Stabæk.

- Jon Inge Høiland og jeg gikk sammen om å bringe Stabæk inn i den digitale verden via sosiale medier, snapchat og google blant annet. Det var moro og interessant, men det er nok ingen tvil om at en del fotballklubber henger litt etter. Det er nok lurt for klubbene å anse seg som en bedrift, i hvert fall i forhold til synliggjøring og markedsføring. Vår jobb i Adseo er å skreddersy et løp som fører til optimal og ønsket oppmerksomhet, sier Morten.

Leverer totalløsninger

I dag inneholder Adseo's kundeliste rundt 250 bedrifter, fra enmanns til de helt store. Og de har allerede godt over hundre nettsider og nettbutikker på "samvittigheten".

- Samtidig som vi bygger et godt faglig kompetansemiljø på Fornebu har vi også samarbeid med knallgode folk som for eksempel Knut Harlem når det kommer til kommunikasjon, for å sikre kvalitet i alle ledd, sier Tor Johan Stokke.

- Vi får energi av å bli utfordret i forhold til oppdrag for kundene våre. Vi ønsker å være et byrå hvor du kan få rask bistand og hjelp uten at det koster skjorta. Vi kan tilby hele løpet fra idéutvikling til grafisk løsning, samt kanalvalg for eksponering og synliggjøring. Med en så variert kundegruppe som vi har må vi bruke både den kreative, den tekniske og den praktiske delen av hjernene våre hele tiden. Det er både moro og sunt!

- Nå ut til lokalbefolkningen

Markedssjef i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae Kvifte, gleder seg over å få flere kreative hoder på laget.

- Vi gleder oss over å ha fått en ny, digital medierådgiver. Adseo skal hjelpe oss med blant annet programmatisk annonsering og med å kommunisere direkte til Stabæk fotballs fans og supportere. Og ikke minst til de som er interessert i fotball, men som ikke vet når Stabæk spiller kamp. For eksempel. Vi ønsker å nå ut til lokalbefolkningen i Asker, Bærum og Oslo Vest, med ulike budskap som kampinfo, sesongkortsalg og andre Stabæk-relaterte aktiviteter for publikum. Vi er veldig glade for at Adseo er med i Stabæk-familien og vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne gjengen fremover.

Les mer om vår nye partner her: Adseo

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: