Nå blir det Peppes på kamp

Peppes Pizza Lysaker skal sørge for rykende varm pizza til publikum når vi får lov til å vende tilbake til Nadderud igjen.

Annonse:

- Idrett og mat hører sammen, og som "lokalgutt" synes jeg det er veldig moro å kunne gå inn i et samarbeid med Stabæk Fotball. 

Daglig leder hos Peppes Pizza på Lysaker, Sture Ekroll Dyb, gleder seg til å levere pizza til publikum, og til å se fotball fra tribunen på Nadderud. Han håper også at dette samarbeidet, som foreløpig varer ut året, blir så vellykket at det kan forlenges.

- Mye avhenger av hvordan pandemien utvikler seg, det har vært et ekstremt vanskelig år for vår bransje. De fleste tenker naturlig nok at med så my hjemlevering går det vel så det suser, men det er bedriftsleveringer som er ryggraden i vår økonomi, og de har naturlig nok stanset helt opp. Men vi ser fremover, vi gleder oss til å møte Stabæks spennende partnernettverk og til å servere pizza til spillere, støtteapparat og ikke minst til publikum.

Markedsansvarlig i Stabæk, Anne Birgitte Svae-Kvifte, gleder seg også over det lokale samarbeidet.

- Vi synes det er veldig gøy at Peppes Pizza kommer inn som samarbeidspartner nå. For oss blir det naturlig å knytte til oss de lokale Peppes-enhetene i området. Vi skal skape gode opplevelser sammen med Peppes Pizza, både på og utenfor banen, sier Svae-Kvifte.

Peppes Pizza Lysaker

 

 

Annonse fra Eliteserien: