Nå skal de N3 Nadderud

N3 kommer inn som ny Stabæk-partner og har skrevet avtale ut 2025.

Annonse:

N3 er med over 25 års erfaring markedsledende innen bærekraftige entreløsninger for inngangspartier og entreer i Norge/Sverige. De har utviklet og eier varemerkene Renholdssoner, N3zones og N3smart loT Ecosystem, og har gjennomført mer enn 27 000 installasjoner med ett eneste mål for øye: Gjøre hverdagen bedre for brukerene av bygget!

Les mer om hvordan de kan hjelpe deg og din bedrift til et bedre innemiljø her.

– Vi skal være på nåværende Nadderud Stadion i minimum tre år til, og vi er i gang med å ruste opp arenaen for å gjøre det beste ut av situasjonen. Kjetil, Rade og co har stått på som bare det etter sesongslutt for å forbedre blant annet innmaten på stadion. Med N3s inntreden i nettverket vårt får vi nå også med sannsynlig Norges kuleste og mest miljøvennlig spillertunnel, sier Andreas Aalbu, kommersiell leder i Stabæk Fotball.

Stabæk og N3 har hatt noen samtaler de siste årene og endelig klaffet det for begge parter og vi fikk til en avtale. Det har vært vårt ønske å få inn et mer bærekraftig alternativ til mattene vi har hatt på stadion. Når vi nå vet at det er tre år igjen i dagens garderobeanlegg har vi også valgt å freshe opp de en del og da passet det fint å få inn denne installasjonen.

– Installasjonen gjøres skikkelig og vi er kjempeglad for at N3 bare kliner til og legger renholdssoner i alle gangsonene i garderobeanlegget. Dette vil gjøre renholdet enklere og vi slipper periodisk renhold, samtidig som det vil se super bra ut. N3 kunne også levere en blå farge og legger til og med inn logoer i sonene, sier Kjetil Ekeli, arrangements og stadionansvarlig i Stabæk Fotball.

Det absolutt beste er at dette er en fast installasjon så vi slipper å bytte de ut for å rense de minimum et par ganger i måneden. Dette ordnes med en støvsuger som også N3 leverer. I tillegg vil vi få sensorer som fanger opp om inneklimaet ikke er som det burde og vi kan iverksette eventuelle tiltak renholdsmessig ved behov.  

Vi gleder oss til at installasjonen gjøres i slutten av januar.

Annonse fra Obos-ligaen: