Ny nettverkspartner; Norwegian Beverage Group

- Det er viktig å rettferdiggjøre slike beslutninger overfor bedriften vår, når fire-fem av tolv ansatte er hardcore Stabæk-patrioter, sier Petter A. Wulff, daglig Leder i Norwegian Beverage Group AS (NBG).

Annonse:

Norwegian Beverage Group (NBG) har tette bånd til Stabæk Fotball, og flere i bedriften bruker mange timer i uken på klubben.

- Mest fremtredende er vel Johannes Bech, som er på Nadderud to ganger i uken som trener for gatelaget. Han vil også være den som til daglig følger opp nettverket, som vi håper skal gi payback i forhold til avtalen, sier Wulff.

Norwegian Beverage Group selger i dag flere kjente merkevarer via Vinmonopolet, som Deutz Champagne, Pizzolato Prosecco, j. Moreau Chablis og Bouchard Aine & Fils Pinot Noir.

- Alle som driver med event, servering, restaurant - samt bedrifter som kan bruke våre varer som gaver - er mulige samarbeidspartnere for oss. Vi vil forsøke å etablere kontakt med disse bedriftene og fortelle dem om de gode produktene vi har. Varene må kjøpes gjennom Vinmonopolet dersom man ikke har skjenkebevilling, men det lar seg ordne, sier Petter Wulff.

Han er kjent med at Stabæks partnere er flinke til å handle med hverandre.

- Vi må selvfølgelig også se hvem vi kan handle av og hvordan vi kan bidra for andre i nettverket. Vi har fra tidligere samarbeid med blant andre Dinner-Gruppen, som har 5 restauranter i Oslo, samt XLP som hjelper oss med print. 

Wulff forteller at det heldigvis er stor enighet om at et partnerskap med Stabæk Fotball er veldig spennende, spesielt nå når det nærmer seg byggstart for ny stadion på Nadderud.

- En ny stadion vil gi muligheter både i forhold til servering av vin og øl, men også alkoholfrie produkter. Nye Nadderud vil bli et signalbygg i kommunen og en samlingsplass for flere. Så hvorfor skal vi ikke kunne servere en kald øl fra St. Hallvards Bryggeri, eller en litt annerledes men god brus til barna på ny stadion. Vi får bare jobbe frem mot åpning og se hva som byr seg av muligheter.

Markedssjef i Stabæk fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, gleder seg over samarbeidet med NBG.

-Det er en veldig hyggelig nyhet at Norwegian Beverage Group går inn som Evig Blaa Nettverkspartner hos oss i år. På tross av begrensede b2b møteplasser, grunnet covid-19, er de så profesjonelle og lojale at de går inn og ønsker å bli med på en annerledes nettverksbygging fremover. Vi gleder oss veldig til samarbeidet med NBG!  

 

Annonse fra Eliteserien: