Ny partner forlenger og øker

Bypost forlenger med Stabæk Fotball og har signert en avtale ut 2024-sesongen.

Annonse:

Bypost kom inn som en samarbeidspartner før 2021-sesongen, og har nå både økt og forlenget avtalen med Stabæk Fotball. 

Bypost reduserer portokostnadene og forenkler post- og pakkehåndteringen til privat og offentlig virksomhet. Opptil flere av våre samarbeidspartnere benytter seg allerede av Bypost sine tjeneste og vi kan sterkt anbefale tjeneste selskapet tilbyr. 

Les mer om Bypost her

– Bypost har høye vekstambisjoner og jeg er veldig stolt og glad for at vi får lov til å være med på den reisen, sier Veronika Paulmann i Stabæk Fotball. 

– For oss i Bypost var det helt naturlig å fornye og øke avtalen med Stabæk Fotball. Klubben holder til i et område der vi forventer stor vekst, og da er det naturlig med et godt samarbeid Stabæk Fotball, sier salgsdirektør i Bypost, Christian Solberg.

Solberg legger også til at deres mål er å sørge for at ingen partnere eller Stabæk-fans betaler mer for frakt av brev, pakker eller varer enn nødvendig. Med deres tjenester reduseres portokostnadene og forenkler post- og pakkehåndteringen, der både Posten og Bring er deres samarbeidspartnere. Med 75 biler og blide sjåfører i Bypost-uniform ute på veiene daglig er de klare til å hjelpe. 

– Vi gleder oss til ny sesong, både med tanke på det som skjer på banen(e), men også samarbeidet med alle de andre partnerne. 

Annonse fra Obos-ligaen: