Ny partner ønskes velkommen: Buy In Spain

Nok en het partner ønskes velkommen til Stabæk-familien.

Annonse:

Vi er veldig glade for å kunne fortelle at Buy in Spain endelig har satt underskriften på papiret og blir en del av vårt partnernettverk etter et hyggelig besøk på Nadderud denne uken.

– Bye bye Norway, Buy In Spain, sier gutta med glimt i øyet.

Buy in Spain er din rådgiver for kjøp og salg av bolig i Spania. De har kontorer både her i Norge og i Spania og følger deg opp før, under og etter prosessen.

– I Buy In Spain jobber vi for å finne hus og leiligheter til norske kunder som ønsker å feriere eller flytte permanent til Spania. Det har vi gjort i mange år og vi har mange fornøyde kunder, sier daglig leder Håkon Solheim.

Buy in Spain dekker områdene Costa Blanca (flyplass Alicante) og Costa del Sol (flyplass Malaga) og melder om mye snacks på markedet for tiden:

– Det er mye bra, men det er også mye gammelt der tilstanden kan være dårlig, det har blitt utført ulovlige arbeider og slike ting. Derfor hjelper vi deg slike at du finner drømmeboligen og unngår ubehagelige overraskelser, sier Solheim.

Kommersiell leder i klubben, Andreas Aalbu, er også storfornøyd med å få inn Buy in Spain i partnernettverket.

– Det er alltid hyggelig med nye partnere og Buy In Spain er en spennende tilvekst i et allerede bredt nettverk. Velkommen på laget! Vi ser frem til et godt samarbeid, sier Aalbu, ulastelig antrukket for anledningen.

DSC01484.jpg
Det var sydenstemning på Nadderud da Buy In Spain ble en del av partnernettverket.

 

Annonse fra Eliteserien: