Morten Sagen, Arkel, og Stabæks Elizabeth Buch, Veronika Paulmann og Justine Kielland. Foto: Kristian Bjerke

På skuddhold med Arkel

Vår idrettsglade EL-entreprenørpartner Arkel utvider samarbeidet med Stabæk, og skal pryde A-lagskvinnenes strømper i minst to sesonger.

Annonse:

- Vi hadde lyst til å både forlenge og utvide samarbeidet med Stabæk - det er jo så mange hyggelige folk her! I tillegg er vi en del av et nettverk som fungerer godt og som vi absolutt har glede av.

Morten Sagen, daglig leder i Arkel Asker og Bærum, er storfornøyd med hvordan Arkels logo gjør seg på flotte Stabæk-strømper.

- Det er jo ingen hemmelighet at vi i Arkel ser på organisert idrett som en grunnstein i samfunnet. Vi har også alltid vært opptatt av at hunkjønn skal få samme muligheter som hankjønn i alle idretter. Når det gjelder fotball var Stabæk tidlig ute her, og har jobbet godt med kvinnefotballen. Det liker vi - skulle gjerne sett at Frisk Asker kunne lære litt av Stabæk i forhold til kvinnehockey. Uten kvinner med forblir hockey en liten sport.

Får bygg til å fungere

Arkel er en bedrift som tilbyr alt innen elektroteknikk på små og store anlegg, samt prosjektering og rådgivning. Sagen forklarer det enkelt med at de leverer alt som får et bygg til å fungere. Og pandemiåret har vært bedre enn forventet.

- Vi har nok vært reddet av rammeavtaler med store selskaper, sammen med at vi har mange gode og lange relasjoner til faste kunder, sier Sagen.

Han forteller at staben faktisk er utvidet det siste året.

- Vi har fire nyansatte i løpet av de siste tre månedene - to av dem var lærlinger og så dyktige at vi ikke kunne slippe dem. Og jeg tør påst at vi har generelt flinke folk i alle ledd. Dette sammen med mange faste og lojale kunder har gjort det siste året så bra som det i en pandemi kunne blitt.  

Endelig sesongstart!

Justine Kielland med nye strømper. Foto: Kristian Bjerke
Justine Kielland med nye strømper. Foto: Kristian Bjerke

Nå gleder Morten Sagen seg til at Topp- og Eliteserien blåses igang. 

- Jeg håper ikke det tar for lang tid før jeg får se en Stabæk-scoring utført med et knallskudd fra en god'fot iført Arkel-strømpe - det blir gøy.

Media- og markedsansvarlig for Stabæks Fotball Kvinner, Elizabeth Buch, er gjensidig fornøyd med Arkel og Morten Sagens både økonomiske og  sportslige støtte.

- Kvinnefotball er i vinden og det er gøy å ha med Arkel på laget. Nå som vi er tilbake i Toppserien vil en så god støtte som Arkel gir oss være motiverende for spillerne. Og, ikke minst har vi seriens råeste strømper!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: