Kick-off for Stabæk Fotball sine partnere

Torsdag var det dags for Stabæk Fotball sine partnere sitt kick-off. Det var duket for curling i Jar Isforum og Pål Trulsen med hjelpere kjørte både introduksjon, høylytte hjelpe kommandoer underveis og premieutdelingen i etterkant.

Annonse:

Over 50 personer var samlet hos Jar Isforum for å utfordre hverandre, og seg selv, i curling. Vi ble som vanlig tatt godt imot og alle partnere fant sko som passet. Noen startet riktignok med to ‘glatte’ såler før man fant ut av at det er greit å ha en som sklir og en man kan sparke fra med. En støttekost ble også satt stor pris på.

Etter en super rask teoretisk gjennomgang av Pål Trulsen, bar det rett ned på isen. Trulsen mente det holdt med en prøve sten, så var det rett på. Det var satt opp 8 lag, som ble styrt myndig rundt av Trulsen og hans hjelpere etter hvert som man tapte eller vant kamper. Finalen ble spilt mellom lag 2, The Bambies (Kristina L., Truls S., Christer N., Thomas G., Gudbrand F. og Esben H.) og lag 5, Easy Icers (Tommy S, Arne H, Kristin G. E, Tom Anders A, Fredrik S-N og Espen L). Finalen ble jevnspilt og endte uavgjort 3-3 og måtte avgjøres med en sten fra hvert lag, mann mot mann. Christer fra Energima og lag 2 satte første sten godt plantet mitt i boet og presset lå på Tommy S fra SpareBank 1 og lag 5. Det var 10 cm som skilte de to lagene i favør lag 2 og ifølge Trulsen ville lag 5 vunnet dette hvis ‘kosterne’ hadde våknet litt før.

Dagen ble avsluttet med deilig middag, servert av Bambus Sushi, besøk av Toni Ordinas som orienterte om tingenes tilstand på herrelaget og storslått premieutdeling hvor vinnerne ble hedret (og de andre markert på sin måte )

Da er sesongen i gang, også for partnerne. Neste aktivitet blir Partnertur til Kiel i mars.

Annonse fra Eliteserien: