Power ny Stabækpartner

Vi ønsker Power Skøyen og Power Rud hjertelig velkommen i den Blaa familien!

Annonse:

– Det er utrolig hyggelig å kunne ønske Power Skøyen og Power Rud velkommen til den Blaa familien vår, sier partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann.

Nå blir det ekstra gode tilbud til alle Blaa! Følg med i våre kanaler for mer informasjon om rabattordninger og dato til handlekveld for våre medlemmer, sesongkortholdere, samarbeidspartnere og våre supportere.

Power er Nordens nye elektrogigant. Kjeden er norskeid og har lokal tilstedeværelse gjennom 130 butikker i hele Norge.

De har lett etter en partner lokalt og derfor har Power Skøyen og Power Rud gått sammen inn i samarbeidet med Stabæk Fotball. 

– Vi ønsker å bidra lokalt med en enklere hverdag – med mer underholdning for mindre penger. For å dele denne visjonen er vi sikre på at Stabæk er rett partner, sier varehussjef Nils Magnus Fjeld fra Power Rud.

Simon Tinnlund Johansen, varehussjef Power Skøyen istemmer.

– Stabæk kan hjelpe oss med å og gi gode fordeler og arrangere handlekvelder for medlemmer. Samtidig kan vi bidra tilbake lokalt i nærmiljøet.

Power er også begeistret for å komme inn i vårt voksende partnernettverk.

– Powers bedriftsavdeling er i stor vekst med tilstedeværelse både lokalt og på nett. Vi gleder oss til å komme inn i ett oppegående b2b-nettverk og er overbevist om at vi kan være med å bidra til lønnsomt samarbeid med øvrige partnere, sier Salgsansvarlig bedrift Oslo Vest & Bærum, Jare Ludviksen. 

Vi gleder oss til et spennende samarbeid!

Annonse fra Obos-ligaen: