Profil Design Norge ny hovedpartner i Stabæk Fotball

Etter over ti år som nettverkspartner i Stabæk Fotball tar Profil Design Norge nå steget opp som hovedpartner de to kommende årene.

Annonse:

Et langt og godt samarbeid løftes nå altså til nye høyder, noe både klubb og bedrift er strålende fornøyd med. 

– Denne historien liker jeg utrolig godt. Et langt og godt samarbeid for begge parter. Ulrik og Espen er gode på relasjoner og til å jobbe i nettverk, og det blir det business av. Villigheten til å da øke støtten til klubben, gi tilbake, gjør meg trygg på at vi har et velfungerende nettverk som vi skal bygge videre på i årene som kommer, sier salgs- og partneransvarlig i klubben Veronika Paulmann. 

Som mange kjenner til, er Profil Design Norge representert i Stabæk-nettverket med friskusene Ulrik Arneberg og Espen Falck.

Sammen har de vært hoffleverandør av drakt – og treningstøytrykk til klubben over mange år. Gutta leverer også klubbprodukter til supporterbutikken, mye av det som ellers er synlig til daglig på Nadderud Stadion og i tillegg leverer de bedriftsprofilering til nettverket i Stabæk Fotball.

– Vi trives veldig godt med å jobbe tett og nært med Stabæk som klubb, men er også veldig fornøyde med nettverket og samarbeidet med de øvrige partnerne. Med et aktivt og skreddersydd årshjul med godt innhold, er Stabæk Fotball en god match for oss å jobbe videre med i kommende periode, sier salgskraften Ulrik Arneberg.

Profil Design Norge leverer alt innen reklameprodukter, firmagaver og markesmateriell. Således har de produkter og tjenester som så og si alle bedrifter og organisasjoner trenger i sin hverdag. Og med egen produksjon og trykkeri, har man effektivt og raskt kunne bistå Stabæk Fotball med alle behov rundt trykk av drakter og treningstøy. 

– Stabæk Fotball er en stor og mangfoldig klubb, med kombinasjon av både elite og bredde, jenter og gutter, samt bredde- og gatelag. Dette i sum sier at det årlige blir noen trykk som skal gjennom våre lokaler og ut i Stabæk-systemet. Men med godt samarbeid med menneskene i alle avdelinger, løser vi det aller meste på rekord-fart, skyter Espen Falck inn.

Vi gleder oss til videre samarbeid!

Annonse fra Obos-ligaen: