Bilde 05.11.2022, 16 50 03

Ragn-Sells ny hovedpartner

Stabæk Fotball er glade for å kunne presentere Ragn-Sells som ny hovedpartner fra 2023.

Annonse:

Avtalen ble undertegnet i forbindelse med kvinnenes NM-finale og kommersiell leder i Stabæk Fotball, Andreas Aalbu, er storfornøyd med å få Ragn-Sells inn som partner.

– Fra og med 2023 skal avfallshåndteringen på Nadderud Stadion og Nadderud Idrettspark heves mange hakk. Sammen med Ragn-Sells skal vi bidra til at hele Stabæk-familien blir enda mer miljøbevisste, og dette skal synliggjøres oftere og bedre enn noen gang. Vi er veldig stolte av å få Rang-Sells med på laget og vi gleder oss til å samarbeide med de beste i bransjen, sier Aalbu.

Selskapet er i dag totalleverandør av tjenester knyttet til håndtering av restprodukter og avfall og ser på Stabæk Fotball som en naturlig samarbeidspartner.

– Stabæk er en klubb som har satt miljø og bærekraft på agendaen, det treffer Ragn-Sells midt i hjerterota. Foruten at vi skal ta oss av selve avfallshåndteringen for klubben, har vi allerede diskutert flere gode tiltak for å fremme miljø og bærekraft fremover. Vi gleder oss veldig til å samarbeide med Stabæk Fotball, sier Bente Åsen Sørum, markedssjef i Ragn-Sells.

Vi ser frem til et godt samarbeid!

Annonse fra Obos-ligaen: