Sats er med!

- Dette er en særdeles viktig og populær signering, spesielt for A-lagene våre. Spillerne stortrives med å trene på Sats Bekkestua, sier Veronika Paulmann fra Stabæks markedsavdeling fornøyd.

Annonse:

Sats Bekkestua har vært partner i klubben siden 2014, og er med på laget også i 2020. Nå legges planene for hvordan samarbeidet skal fungere optimalt for begge parter.

- Når A-lagene trener legges de godt merke til, og det er alltid hyggelig å ha dem her. Dagen etter kamp har mange av våre øvrige medlemmer spørsmål om kampen, og spillerne svarer alltid, sier senterleder på Sats Bekkestua, Victoria Kippersund. Hun legger til at det selvfølgelig også er viktig at våre toppspillere deler fra øktene sine på sosiale medier.

- At Stabæks topplag trener her er viktig for vår markedsføring ut mot lokalmiljøet. Stabæk Fotball er det sportslige fyrtårnet i Bærum, og vi ser at mange - unge som eldre - synes det er både hyggelig og kult å trene sammen med, eller i hvert fall samme sted, som Stabæks aller beste kvinner og menn, sier Kippersund.

Regionssjef Niklas Ursin trives også veldig godt med Stabæk-spillere i treningsstudioet, og peker på hvor viktig det er å benytte synergiefekten våre felles plattformer idrett og lokalsamfunn kan gi.

- Vi skal tydeliggjøre samarbeidet mellom Stabæk Fotball og Sats ytterligere. 6. juni ønsker vi å lage et skikkelig arrangement med en stor og åpen trening i Fanzone-området på Nadderud. Med spillere, Sats-instruktører og forhåpentligvis masse folk fra nabolaget som har lyst til å bli med på en felles økt. Eller bare komme å kikke litt på hva vi driver med. Det blir gøy!

 

 

Annonse fra Eliteserien: