- Seteatti er en strategisk viktig partner for Stabæk fotball

Dette sier Markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte. Og nå har partene blitt enige om en kontraktsforlengelse for sesongen 2020.

Annonse:

Kreativ budskapsformidling på nett - det er kjernen i Silje Urke Antonsens selskap, Seteatti. Silje er utdannet innen journalistikk og kommunikasjon, og har siden 2012 jobbet med produksjon og medierådgivning for både store og små byråer og merkevarer. Og inspirasjonen henter hun blant annet fra sitt lokalmiljø i hjembyen Ullsteinvik.

- I Ulsteinvik har vi et sunt og sterkt næringsliv, og et stolt engasjement for kultur og idrett, så her er det mange som har både turt og fått til å skape noe lokalt og bærekraftig, og akkurat det inspirerer meg. 

Silje har også prosjekthjelp og workshops på sin meny, og hun ser tydelige likheter mellom lokalmiljøet i Ullsteinvik og Stabæks lokalmiljø rundt Bekkestua og i Bærum forøvrig.

- De fleste lokalmiljøer trenger hjelp av noe slag til å lære å dra nytte av nettopp det å være et lokalmiljø. Samarbeid gjør som kjent sterk og kan faktisk gjøre det mulig å skape eventyr sammen. Jeg liker veldig godt de tydelige verdiene både Stabæk og klubbens partnere har, og målet er jo felles; å bli verdifulle og bety noe i lokalmiljøet, sier Silje.

Og hun vet hvordan.

- Vi må ta den gode historien på alvor, forvalte den godt og velge riktige kanaler for å nå de menneskene vi vil treffe. Vi skal jobbe for at denne fine klubben blir enda mer betydningsfull for de som står den nærmest, slik at folk strømmer til stadion. Og nettopp den jobben gleder jeg meg veldig til!

Markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte, er også svært fornøyd med videre samarbeid.

- Seteatti er en strategisk viktig partner for Stabæk fotball i utviklingen av innholdsmarkedsføring, og samtidig en rådgivende partner i forhold til å utvikle Stabæk fotball i de ulike markedskanalene vi har. Seteatti er gode på å utfordre oss, og det liker vi.

 

 

Annonse fra Eliteserien: