- Smartfish er en særdeles viktig partner for spillerne våre

For toppidrettsutøvere er restitusjon like viktig som trening. Da blir hver detalj - som innholdet i restitusjonsdrikken - betydningsfull.

Annonse:

Smartfish er - sammen med Sats Bekkestua - av naturlige årsaker de av Stabæks samarbeidspartnere som er tettest på våre elitespillere. Markedsavdelingens Veronika Paulmann er strålende fornøyd med at Smartfish fortsetter å bidra til god helse hos våre beste gutter og jenter, og ikke minst for at hele klubben nå kan nyte godt av dette partnerskapet.

- Smartfish, som blant annet inneholder omega 3 og proteiner, er et soleklart førstevalg for elitespillerne i Stabæk Fotball, rett og slett fordi deres restitusjonsdrikke fungerer raskere og bedre enn andre energidrikker. Nå skal gledelig nok alle klubbens spillere få mulighet til å skaffe seg Smartfish til klubbpris. I tillegg får vi kick-back på alt Stabæk-salg, så dette er  en god avtale for begge parter.

Brede Csiszar i Smartfish er helt enig.

- Vi er veldig glade for å ha Stabæk med på laget. Vi har vært med klubben i mange år, både på opp- og nedturer, og det har helt klart vært medvirkende til  å gi oss den sterke markedsposisjonen vi har i Bærum og på Oslo vest.

Smartfish er et helnorsk selskap, startet opp i 2001, som utvikler produkter som skal hjelpe alle, fra toppidrettsutøvere til pasienter som kjemper mot livstruende sykdom, til optimale resultater. 

- Vi er store innenfor felt som kreft, kols, mental helse og hjerneskader, og effekten av produktene våre er selfølgelig grundig dokumentert, sier Csiszar. 

For våre kvinner og menn, jenter og gutter handler det om å restituere seg raskest mulig, få maksimalt ut av egen fysikk og dermed rett og slett å bli beste utgave av seg selv. Da er det godt å ha Smartfish med på laget.

 

Annonse fra Eliteserien: