SpareBank 1 Østlandet signerte langtidskontrakt

Vår generalpartner blir Stabæks største bidragsyter i tre nye år.

Annonse:

Stabæk Fotball har gleden av å meddele at vi er kommet til enighet med vår generalpartner SpareBank 1 Østlandet om en ny avtale ut 2021.

Det neste steget

Sponsorsjef Roald Stene er svært glad for at det tolv år lange samarbeidet blir forlenget – og gjør det klart at begge parter nå er klare for å ta det neste steget. 

- Vi har vært med på en spennende reise helt siden 2007. Den gang var SpareBank 1 et ubeskrevet blad i Stabæk-land. Da hadde Stabæk tatt steget opp og etablert seg som et navn innen fotballen. I løpet av tiden vi har samarbeidet, har Stabæk etablert seg på øverste nivå i norsk fotball, på både dame- og herresiden, og er ledende på talentutvikling. Nå ønsker vi sammen å etablere oss på et enda høyere nivå, Stabæk i Eliteserien og Europa, og vi som finanshus for folk i hele Stabæk-land.

Til kamp mot utenforskap

Publikum vil merke at banken og Stabæk sammen skal jobbe for å bli enda mer synlige. Begge ønsker å bygge en større tilhenger- og kundeskare. 

- Det skal vi gjøre gjennom interessant innhold og fokus på bærekraft, det være seg miljø eller alles muligheter til å være med på organiserte aktiviteter. Kampen for å inkludere alle og kjempe mot utenforskap blir et fint felles prosjekt og noe som blir en del av fotavtrykket vi skal sette i Stabæk-land.

- Vi skal inkludere flere og bidra til at flere får et blaatt hjerte, sier sponsorsjefen for den blaa banken. 

Gir større spillerom

I Stabæk-land, nærmere bestemt på brakka, er gleden stor over bankens signaler og visjoner. 

- Det er fantastisk at Sparebank 1 Østlandet velger å bli med oss videre de tre neste årene. Det gjør at vi kan tenke enda bredere og mer langsiktig sammen, sier Salgs -og Markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte i Stabæk Fotball.

- Sparebank 1 Østlandet og Stabæk Fotball er en god match, og banken blir en av de største bidragsyterne til å bygge Stabæk Fotball som en av de mest attraktive sponsorobjektene de neste tre årene.

- Vi er helt avhengige av samarbeidspartnere som ser verdien av å investere i klubben, slik at vi kan jobbe videre med å utvikle sporten, både på bredde og topp.Vi ser fram til tre nye spennende og fremgangsrike år i samarbeid med Sparebank 1 Østlandet, sier Svae-Kvifte.    

Annonse fra Eliteserien: