DSC05895

Stabæk og FOMA fortsetter samarbeidet

STABÆK FOTBALL OG FORNEBU MUSIC AND ARTS FESTIVAL FORTSETTER SAMARBEIDET.

Annonse:

Fornebu Music and Arts Festival (FOMA), arrangeres på Fornebu 15. – 16. juni 2023 og arrangeres på en av Oslofjordens vakreste festivalområder på forsommeren ved Sjøflyhavna på Fornebu.

FOMA er mer enn bare en musikkfestival. Festivalen er bygget opp på tre pilarer; underholdning, kunst og mat og drikke. Med spennende nye og anerkjente kunstnere vil publikum få tilgang til kunst som de ikke opplever andre steder. I tillegg har vi et sterkt fokus på mat og drikke. I 2022 presenterte festivalen over 40 forskjellige typer vin i festivalens Vinunivers, samtidig som man også kunne delta på vinsmaking.

«Vi er stolte av å inngå et samarbeid som vil være med på å engasjere fans i regionen og gleder oss over at Stabæk er med på reisen til FOMA» sier Carlina Hitz, Brand Activation Manager i FOMA. 

Partneransvarlig Veronika Paulmann og Prosjektleder publikum Jeppe Strømseng fra Stabæk Fotball gleder seg over at alle BLAA får ekstra gode priser på festivalpass til en festival, en møteplass og arena som vil skape opplevelser, utvikling og innovasjon når musikk og kultur deles.

For mer info følg med i Spond og i vårt nyhetsbrev.

Full oversikt over våre partnere finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: