StandOut er med oss videre

Rekrutteringsbyrået StandOut har tre år bak seg som nettverkspartner i Stabæk fotball. Det har gitt mersmak - og business.

Annonse:

Nylig signert Standout for ytterligere ett år, det burde tyde på et vellykket samarbeid så langt.

- Vi kan si det så enkelt som at dette partnerskapet har betalt seg, så da er det klart vi ønsker å være med videre, sier Stian Borgenhaug, daglig leder i Standout. 

Kommersielle stillinger

Samarbeidet så langt har vært gjensidig vellykket, klubben har blant annet nytt godt av Standout's ekspertise og dagsaktuelle database ved flere ansettelser.

For øvrig har Standout spesialisert seg på rekruttering til kommersielle stillinger.

- Det har vi. Vi rekrutterer til alle bransjer, men med et hovedfokus på kommersielle stillinger - salg, marked, økonomi - og vi rekruttere på alle stillingsnivåer. StandOut skal ha de mest fornøyde kandidatene, kundene og ansatte.

Dagsaktuell database

Borgenhaug forteller om StandOuts dagsaktuelle database med gode kandidater. 

- Vår database er "varm". Vi jobber ut i fra kandidatenes perspektiv, slik at kandidattilgangen alltid er særs god. Vi kartlegger nøye hva kandidatene våre ønsker – før vi matcher dette opp mot arbeidsgivers behov - og responstiden til alle parter skal være minimal. Når en kandidat er klarert for en prosess, formaliseres prosessen der vi bruker relevante verktøy for å kvalitetssikre optimal match av arbeidsgiver og arbeidstaker.

- Trives i nettverket

StandOut har hatt både glede og nytte av sine tre år i Stabæks partnernettverk. 

- Vi er med i mange nettverk, og i Stabæk's nettverk trives vi veldig godt. Vi har fått gode relasjoner, det er et åpent og inkluderende nettverk, og et sted med gode muligheter for gjensidighet i samarbeidet. Det er vi genuint interessert i. Ta en prat med oss om vi har noe å tilby - og har vi det blir det et samarbeid, avslutter Borgenhaug.

Rekruttert av StandOut

Salgs- og partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann, setter stor pris på samarbeidet med StandOut.

- Jeg er veldig glad for at StandOut har valgt å re-signere med oss. De er dyktige innen sitt fagfelt, noe jeg selv har fått erfare da det var StandOut som eide prosessen da jeg ble ansatt i Stabæk Fotball. Er du eller noen du kjenner på utkikk etter en samarbeidspartner innen rekruttering? Gjør som oss i Stabæk Fotball – spill på lag med StandOut.

 

Annonse fra Obos-ligaen: