PM: Tidenes utstyrsavtale for Stabæk Fotball

Stabæk Fotball har signert en femårig utstyrsavtale med Unisport og Nike.

Annonse:

- Unisports visjon er at fotballdrømmer skal oppfylles. Stabæk er grunnlagt i 1912, mens Unisport startet å selge online i Norge 100 år etter. Vi har vært i Norge i 10 år, og nå er vi også her for å starte dette samarbeidet med Stabæk. Det er fantastisk, sier administrerende direktør i Unisport, Michael Burk, til Stabak.no.  

- Vi har et veldig sterkt partnerskap med Nike og jobber veldig tett med dem. Om alt som omhandler produkter, noe som blir viktig i dette partnerskapet. Vi skal jobbe sammen med Nike og med klubben for å skape de beste produktene for fans og spillere. Det er noe vi gleder oss veldig til, sier Henrik Brosø, Teamsport Sales Manager for Unisport i Norge. 

- Vi håper vi kan bringe glede til fotballen i Norge gjennom partnerskapet med Stabæk. Vi synes det er fantastisk at klubben har både menn og kvinner, akademi, bredde og profesjonelle utøvere. Her får vi full pakke, og forhåpentligvis kan vi gjøre dette til et fantastisk samarbeid, sier Burk. 

Global mediaplattform

- Unisport er en ledende global mediaplattform. Vi har mer enn seks millioner følgere globalt, på YouTube, Instagram og Facebook. Vi kan skape innhold sammen og bringe historiene om Stabæk ut til verden. Partnerskapet vil forhåpentligvis inneholde mer enn salg av produkter, forteller Burk. 

Samarbeidsavtalen er tredelt og vil favne hele klubben, fra de yngste til de eldste, jenter og gutter, kvinner og menn. Spillere i breddeavdelingen, akademiet, A-lagene og Gatelaget vil alle løpe rundt i Nike-tøy fra og med neste år. 

- Nike er den offisielle merkevaren, det er de som skal pryde drakter, treningstøy og andre produkter. Unisport er retailpartneren, og vi skal fasilitere avtalen og produktene, og sørge for at alt kommer ut til fans og klubb. Det er noe vi ser veldig frem til, sier Brosø. 

En av verdens sterkeste merkevarer

Stabæk Fotball er stolt over at en av verdens sterkeste merkevarer ser verdi i å samarbeide med klubben. Kombinasjonen Nike, Europas ledende nettbutikk Unisportstore.no og Stabæk vil komme både spillere og klubbens supportere til gode.

- Unisport blir vår offisielle utstyrsleverandør sammen med Nike fra 1 januar 2022. At Unisport og Nike kjenner hverandre godt gjennom flere års samarbeid, er en stor fordel for oss som klubb sier salgs- og markedssjef i Stabæk Fotball, Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

- Med Unisport sikrer vi både god logistikk, tilgang på utstyr av ypperste kvalitet og ikke minst, en ny og flott nettbutikkløsning for lagene våre og publikummet vårt. 

Grundig prosess

- Gjennom de siste fem årene har vi hatt et godt samarbeid med Macron, og når avtalen nå gikk mot utløp, syntes vi det var en fin mulighet til å åpne opp for andre utstyrsleverandører som meldte sin interesse.

- Flere banket på døren, og de som banket aller sterkest til slutt var Nike og Unisport. Vi har sikret oss tidenes utstyrsavtale, avslutter Svae-Kvifte.

Erik Eieland i Stabæks markedsavdeling har vært sentral i prosessen med å lande en ny utstyrsleverandør. Også han er strålende fornøyd med innholdet i avtalen.

- Det at fokuset ligger på hele klubben vil gi oss unike muligheter fra mikro-fotball til A-lag.  Dette vil kunne løfte oss som klubb og styrke merkevaren Stabæk Fotball i hele Bærum, sier Eieland. 

_F8A8033.jpg
Fra venstre: Unisport ved Michael Burk (Unisport), Henrik Brosø (Unisport), Jon Tunold (Stabæk Fotball), Anne-Birgitte Svae-Kvifte (Stabæk Fotball) og Erik Eieland (Stabæk Fotball)

For mer informasjon, kontakt:

Anne-Birgitte Svae-Kvifte

Salgs – og Markedssjef

Stabæk Fotball

Tlf: 97716111

Henrik Brosø

Teamsport Sales Manager – Norway

Unisport AS

Telefon: +47 93 83 89 53

Annonse fra Obos-ligaen: