Velkommen til Argus Syn, vår nye B2B-partner

Når briller og kontaktlinser ikke fungerer optimalt i hverdagen kan laser- eller linseoperasjon være et veldig godt alternativ.

Annonse:

Synsproblemer merkes som regel ekstra godt når man er aktiv, og  det er også ofte i forbindelse med aktivitet at linser og briller kommer til kort og blir til irritasjon.

Daglig leder i Argus Syn, Marianne Pettersen, synes det er veldig givende å jobbe med idrettsutøvere i forhold til synsproblemer. 

- Vi har lang og veldig god erfaring med å hjelpe både unge og eldre aktive med synsproblemer. Mange toppidrettsutøvere har også fått ytterligere fart på karrieren etter behandling hos oss.

Blant disse er hekkeløper Amalie Juul, som sammen med skihoppere, OL-roere, håndballspillere og ikke minst Sandvollyball-spillere har fått en forbedret trenings- og konkurransehverdag.

- Det å slippe briller og linser gir en veldig god gevinst uansett aktivitet og nivå. Det skal bli ordentlig spennende å jobbe med fotballspillere i Stabæk, sier Marianne Pettersen.

Med synskorrigerende operasjoner korrigeres nærsynthet, langsynthet, skjeve hornhinner og alderssyn. De aktuelle behandlingene Argus tilbyr er laseroperasjon, først og fremst for dem som er mellom 18 til 45/50 år. For personer med spesielle forhold i øyet, - svært store synsavvik o.a. gjøres isteden en ICL-operasjon, der det plasseres en synskorrigerende tilleggslinse i øyet. Personer som er rundt 50+ blir som regel anbefalt en synskorrigerende linseoperasjon der den eksisterende linsen erstattes med en multifokal linse, som gjør at man ser godt både på avstand og nært. Og Pettersen forsikrer at behandlingene er trygge og at ingen av dem er smertefulle

- Man kan se TV samme kveld, muligens med følelsen av et lite rusk på øyet, men dagen etter er man like fin - og med perfekt syn.

Markedsansvarlig i Stabæk Fotball, Anne Birgitte Svae-Kvifte, er glad på hele klubbens veiene for vår nye nettverkspartner.

- Argus Syn er en veldig spennende samarbeidspartner som både er foroverlent og som vil bidra positivt inn i nettverket vårt. De har en tydelig leveranse som kan være spennende å utforske videre for både våre eksisterende partnere i nettverket, og ikke minst for vårt publikum og våre fans. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Argus Syn som blir med oss de neste årene som B2B partner. Velkommen til Stabæk-familien!

Argus Syn

Annonse fra Eliteserien: