Velkommen til Dinnergruppen

Tatakii Asian ble - til gjensidig glede og nytte - med i Stabæks partnernettverk i 2019. Nå utvides samarbeidet til å gjelde hele Dinnergruppen.

Annonse:

Etter å ha vært gjennom en lang og tøff periode for oss alle - og kanskje aller mest for restaurantbransjen - er det ekstra hyggelig at hele Dinnergruppen nå blir en del av partner-nettverket vårt. Det betyr  at i tillegg til Tatakii Asian er også Nodee Sky Bjørvika, Nodie Barcode, Dinner ved Nationalthetret og SüdØst på Grünerløkka en del av Stabæk Fotballs partnernettverk. Dette er fem veletablerte restauranter med ulike menyer og konsepter.

Tror på 2021

Salgssjef for Dinnergruppen, Michael Wu, velger å ha tro på fremtiden.

- Det gjør både jeg og resten av Dinnergruppen. Vi velger foreløpig å se lyst på fortsettelsen av 2021, nå har vi lengtet lenge etter å kunne jobbe kreativt og med positivitet igjen. . Og nettopp det er en vesentlig grunn til at vi forlenger og utvider samarbeidet Stabæk Fotball, sier Wu.

Sterkt nettverk

Det har selvfølgelig vært vanskelig For Wu og hans kolleger å knytte til seg nye kunder og samarbeidspartnere under pandemien.

- Vi har ikke fått «brukt» partnernettverket ordentlig det siste drøye året, men vi vet at Stabæks nettverk er sterkt. Og mange av partnerne har vært flinke til å bruke oss i denne vanskelige perioden, hvor vi har holdt åpent så ofte og mye vi har kunnet. Vi bruker selv partnernettverket så ofte det lar seg gjøre.

Lojale kunder og populær take-away

Wu berømmer alle sine trofaste kunder.

- Vi er så heldige å ha gode stamgjester på alle restaurantene våre, og mange av dem er blaa. Det gjelder både ansatte, spillere, publikum og partnere. Og mange sier at de har savnet maten vår. Det er så hyggelig å høre! Heldigvis har mange av dem brukt oss på de områder vi har kunnet benytte, som take-away og catering. Det setter vi virkelig pris på! Særlig take-away har vi hatt stor suksess med. 

Gjenåpning!

Dinnergruppen har jobbet hardt med å få bemanningen på plass under gjenåpningen.

- Vi har trappet godt opp på kort tid, så vi jobber kontinuerlig med dette. Men det er også mange som trenger jobber nå, så dette løser vi.

Michael Wu og hans kolleger har håp - og tro - på større lettelser i juli, når mange har fått koronapass.

- Vi gleder oss til å kunne fylle restaurantene igjen, vi opplever stor etterspørsel etter de begrensede sitteplassene vi kan tilby per i dag. Nå ser alt lysere ut enn på veldig lenge, og vi gleder oss til å se gamle og nye kunder igjen, sier Michael Wu med et bredt smil.

-  Alle elsker Dinnergruppen

Salgs- og partneransvarlig i Stabæk Fotball, Veronika Paulmann ønsker hele Dinnergruppen hjertelig velkommen i nettverket.

- Dette var en herlig avtale å få på plass akkurat nå – av så mange grunner! Alle elsker Dinnergruppen og vi vet at blaa rabatter her settes stor pris på blant våre spillere, medlemmer og andre samarbeidspartnere. Samfunnet åpner endelig opp og vi kan igjen nyte god mat og drikke sammen ute på hyggelige restauranter. Det er et hav av muligheter å velge mellom men vi i Stabæk Fotball anbefaler på det varmeste å velge en av restaurantene til Dinnergruppen.

Annonse fra Eliteserien: