- Vi gleder oss til å være med inn i jubileumsåret!

Alle som har besøkt Fanzone på Nadderud stadion har lagt merke stemningsskaperne fra Eventgutta.

Annonse:

Roger Evensen og Finn Treider er spesialister på å skape liv og glede blant store og små. Heldigvis er de to eventpartnerne våre superklare for sitt tredje år med mer Fanzone-moro.

- Det er så gøy å jobbe med Stabæk fotball!

Treider smiler bredt og forsikrer om at begge eventgutta trives usedvanlig godt blant stabækfolk - både publikum, ansatte og spillere.

- Meneskene her er den viktigste grunnen til at vi er her. Vi har aldri blitt så godt mottatt noe sted, det er noe med ånden her, vi føler oss virkelig velkommen. Og tenk så mye gøy vi kan gjøre i ny stadion om noen år!

Roger Evensen forteller at de har tatt på seg stort ansvar som Fanzone-ansvarlige.

- Vi selger inn Fanzone til klubbens andre partnere, vi streber hele tiden mot å skape knallgode aktiviteter og lage skikkelige gode familiearrangementer. Heldigvis er tilbakemeldingene fra publikum veldig gode. Og for noen sporty A-lagsspillere Stabæk har! De stiller opp i konkurranser og lek og byr virkelig på seg selv.

Evensen og Treider kan nesten ikke vente til sesong- og Fanzonstart 2020, og vi i Stabæk Fotball er storfornøyde med fortsatt å ha eventgutta med på laget.

Markedsansvarlig Anne-Birgitte Svae-Kvifte er også begestreit over fortsatt samarbeid.

- Med Roger og Finn på laget sikrer vi gode gjennomføringer av publikumsaktiviteter, og vi gleder oss til å fortsette sammen i 2020.

 

Annonse fra Eliteserien: