Vi ønsker ny partner velkommen

I disse «gjør bilen klar til sommeren-tider» er det en stor glede at vi kan informere om at Cary Norge – Quick Car Fix kommer inn som ny samarbeidspartner i Stabæk Fotball.

Annonse:

Vår nye nettverkspartner tilbyr ekstremt gode BLAA priser på innvendig/utvendig vask, polering, dekkskift samt smarte og bærekraftige løsninger innen car care, og de er spesialist på reparasjon og utskifting av bilglass!

For hvert ruteskift gir Cary kr. 1 000,- tilbake til Stabæk Fotball. Ved booking av tjenester oppgi «Stabæk» for ekstra gode rabatter.

– Vår ambisjon er å gjøre det så enkelt som mulig for deg som kunde, og derfor finnes vi på lett tilgjengelige steder og tilbyr for eksempel alltid lånebil når du bytter frontrute. Med funksjoner som vår AI-løsning kan du også sjekke skaden på egen hånd, slik at du vet om du må reparere eller skifte bilglasset uten å måtte komme til oss for kontroll, sier Thomas Larsen. 

– På den måten sparer du tid, og vi bidrar sammen til et mer bærekraftig miljø. Vi har også som ambisjon å reparere i stedet for å skifte ut frontruter så langt dette er mulig, sier Larsen. 

På Blaa Dag på fikk flere av dere hilse på vår nye samarbeidspartner. 

Velkommen til familien, Cary Norge – Quick Car Fix.

Mer info finner dere her: 

Bilglass - Nordens største på bytte og reparasjon av bilglass - Cary

Quick Car Fix - Kosmetiske skader ferdig på timen

Annonse fra Obos-ligaen: