- Vi takker for tilliten

Rentofix AS er vår nye renholdspartner.

Annonse:

Vi har fått et nytt medlem av sponsorfamilien, og har i dag gleden av å presentere Rentofix AS som ny nettverkspartner. 

- Stabæk Fotball har i dag inngått en samarbeidsavtale med renholdsbedriften Rentofix AS. Som nettverkspartner vil Rentofix være aktiv sammen med de andre 120 nettverkspartnerne i Stabæk-familien og vi gleder oss til samarbeidet,  sier salgs-og markedssjef Anne-Birgitte Svae-Kvifte.

- Rentofix leverer høy kvalitet til rett tidspunkt, er lojale og pålitelige og det passer godt inn i sponsorfamilien vår, fortsetter hun. 

Hos Rentofix AS jubler de også i dag. 

- Vi i Rentofix AS gleder oss til å starte et langt og godt samarbeid med Stabæk Fotball, partnerne og ikke minst lokalmiljøet. Videre takker vi for tilliten vi har fått fra Stabæk Fotball, med å bruke oss på renhold og flyttetjenester på Nadderud, sier Thomas Hansen, salgsansvarlig i Rentofix AS.

Om Rentofix AS:

Rentofix leverer høy kvalitet på renholdet til rett tidspunkt, pålitelighet, lojalitet og pris! Dette gjør vi ved å sette kunden i fokus, samt levere en høy service med det lille ekstra slik at du som kunde får litt mer enn forventet. Rentofix holder til i Oslo. For mer info om Rentofix besøk: www.rentofix.no

Ved spørsmål om samarbeidet:

Thomas Hansen, Salgsansvarlig Rentofix AS, Mob. 94120102

Anne-Birgitte Svae-Kvifte, Salgs- og Markedsansvarlig Stabæk Fotball, Mob. 97716111  

 

Annonse fra Eliteserien: