Festaften i gjønneshallen

For oss i Stabæk Fotball blir det egentlig ikke ordentlig jul før Årets Viktigste Fotballkamp er vel i havn.

Annonse:

Og vi vet at dette også gjelder for en 40-50 fotballspillere i Vivil’s fotballgruppe, samt deres familier og supportere.

Men noen ganger må man prioritere hardt og brutalt, og på tampen av 2018 så A-lagsgutta våre seg nødt til å skyve på Årets Viktigste Kamp for å redde plassen i Eliteserien. I full forståelse med våre venner i Gjønneshallen, selvfølgelig.

Men de som venter på noe godt og så videre – det ble en fabelaktig fotballfest torsdag 14. februar, på selveste Valentinsdagen, som erstatning. Og vi kan love at det var flust med både kjærlighet og vinnerinstinkt i luften denne fine vinterkvelden.

Gjennom tre fantastiske fotballkamper med blanda-lag fikk et engasjert og tallrikt publikum oppleve store prestasjoner - overraskende finter, originale avslutninger, fantastiske scoringer og keeperredninger, og først og sist og hele veien imellom; idrettsglede – stor idrettsglede.

Det blir jo så god stemning når begge lag spiller både med og mot sitt favorittlag. Og så er det så deilig når alle kamper ender uavgjort og verdens fineste blandalagbilder- og videoer nytes og deles, og nye Facebook-venner kan legges til.

Tusen, tusen takk til dere bidragsytere som gjør dette og mange andre fantastiske samarbeid mulig, og tusen takk til Vivil for en herlig fotballkveld i Gjønneshallen. Vi sees på Nadderud stadion 1. april!

Annonse fra Obos-ligaen: