Thora Henri 1

Golf-trøbbel til glede

Det er sjelden at bomslag og dårlige putter bringer så mye godt med seg som på Holtsmark forrige uke, under Stabæk Golf Invitational 2020.

Annonse:

Denne eksklusive og årlige golfcup'en gir nemlig deltakerne en gylden mulighet til et godt resultat ved å kjøpe seg ut av "trøbbel". Vel vitende om at hver krone de invisterte i et forbedret scorekort gikk til barn og unge pasienter på Radiumhospitalet, satt sedlene løst når ballen dro til skogs.

Del Drømmen

Markedsavdelingens Henriette Bråthen tok med glede turen til Radiumhospitalet for å møte fritidsleder Thora Kollenborg, og overrekke sjekken på kr. 4.250 som sleivslagene innbrakte. Kollenborg har bidratt til å gjøre vonde dager bedre for små og litt større pasienter i en årrekke, og setter stor pris på å være en del av Stabæks samfunnsprosjekt, Del Drømmen. 

Lyspunkt i tøff hverdag

- Jeg gjør det jeg kan for at barn og unge som kommer til oss for behandling, skal få noen lyspunkt i en ellers tøff og usikker hverdag. Her om dagen fikk vi inn en nydelig jente på 15 år. Hun orker ikke mye, men har brukt tiden sin til å se på YouTube og lære seg å sminke seg. Prikken over i-en ble løsvippene jeg kunne kjøpe til henne, forteller Thora.

-  I går kom det inn en 12 år gammel gutt som ønsket seg så veldig noen skrapelodd. I noen få minutter mens han skrapte glemte han alt rundt seg og strålte over en liten pengesum han skrapet frem. Den andre unge gutten vi fikk inn ønsket seg bare noe godt å spise, så da var det bare å bestille favorittpizzaen hans.

Ser behovene

Thora er en mester i å se hva den enkelte pasient trenger for å få en liten pause fra å være nettopp en pasient. Å by på disse "friminuttene"  koster ofte noen kroner, og da er det fint med litt hjelp "utenfra".

- Det er slike gleder jeg kan bruke pengene vi har fått gjennom Del Drømmen - prosjektet til, så tusen takk til Stabæk Fotball!

Vil du vite mer om vårt samfunnsprosjekt Del Drømmen, gå inn Her

Annonse fra Obos-ligaen: