Fride Hærem og Jon Inge Høiland

Norconsult blir Del Drømmen-partner

- En av de viktigste signeringene denne sesongen, sier Jon Inge Høiland til Stabak.no.

Annonse:

Del Drømmen-paraplyen styrkes ved at Norconsult blir med på laget. Norconsult er Norges største tverrfaglige rådgivende ingeniørfirma, og på hovedkontoret i Sandvika sitter det 950 ansatte.

- Vi som er en så stor arbeidsgiver i Sandvika, ønsker å gjøre litt ekstra for den nærregionen vi befinner oss i. I den sammenheng fikk vi høre om Stabæks Del Drømmen-prosjekt, og det er som hånd i hanske med det vi står for. At det nå har åpnet seg en mulighet for at vi kan bidra inn i dette prosjektet, er vi veldig takknemlige for, sier Fride Andrea Hærem, Direktør Konsernstab for IT, HR og Marked i Norconsult. 

- Vi har en kulturplattform som vi kaller for LiVE. Det står for ledelse, verdier og etikk i Norconsult. Innenfor den kulturplattformen gjør vi spesielle ting knyttet opp mot sosialt ansvar og samfunnsansvar, forteller Hærem. 

Det er utrolig mange flotte initiativer innenfor denne paraplyen. Fride Andrea Hærem, Norconsult. 

- Hvorfor ser dere verdien av å være med i vårt Del Drømmen-prosjekt? 

- Det er utrolig mange flotte initiativer innenfor denne paraplyen. Helt konkret var det et hjertebarn vi har fra før, nemlig organisasjonen MOT, som gjorde valget enkelt for oss. Vi har samarbeidet med MOT i flere år, og bruker de aktivt i egen kulturbygging. Da også de var en del av pakken Del Drømmen, var vi helt sikre på at dette var en god match. 

- I tillegg til MOT er det flere andre flotte initiativer som VIVIL, Barnevernet og Gatelaget, som støtter veldig opp om de verdiene Norconsult ønsker å assosieres med og stå for, fortsetter hun. 

Jon Inge Høiland i Stabæk Fotball, er strålende fornøyd med det nyeste tilskuddet til Del Drømmen-satsingen. 

- Vi er veldig stolte av samfunnsengasjementet vårt og Del Drømmen. Det er veldig stas at en så stor og flott bedrift ønsker å involvere seg aktivt i Del Drømmen-prosjekter og støtte opp om vårt samfunnsansvar i Asker og Bærum. Det betyr at vi får støtte til å ta et ansvar i samfunnet med alle de prosjektene vi har under Del Drømmen. Vi setter stor pris på at Norconsult tar den rollen, sier Høiland til Stabak.no.

Dette er Del Drømmen

  • Del Drømmen ble startet etter en idé av Ingebrigt Steen Jensen i 2012, og er Stabæk Fotballs satsning innen samfunnsansvar.
  • Del Drømmen-tribunen: Felt 107 fylles på hver eneste hjemmekamp av store og små fra Vivil, Epilepsisykehuset, Radiumhospitalet, Barnevernstjenesten Utekontakten, Barnevernstjenesten enslige, unge asylsøkere, Barnekreftforeningen og NAV.
  • A-laget besøker Epilepsisykehuset og Radiumhospitalet, til gjensidig glede for pasienter og spillere.
  • Årets høydepunkt: Fotballkamp mot Vivil i Gjønneshallen etter siste seriekamp.

 Se video:

Annonse fra Eliteserien: