Stabæk Fotball deler drømmer

Gjennom prosjektet Del Drømmen har klubben, sammen med gode samarbeidspartnere, i mange år jobbet for å skape lyspunkt i hverdagen for personer som av ulike grunner har en mer utfordrende hverdag enn de fleste.

Annonse:

Bidrag fra Del Drømmen-partnerne gjør det mulig å invitere et stort antall barn, unge og voksne til gratis hjemmekamper på Nadderud. Og Del Drømmen-tribunen er selve symbolet på gleden og engasjementet en fotballkamp kan skape. Her sitter både jubel, latter og gråt litt løsere enn på de andre tribunene.

Golfturnering og årets viktigste fotballkamp

Hvert år arrangerer klubben golfturnering med våre samarbeidspartnere der man kan gi et beløp til Del Drømmen- prosjektet. Bidraget fra denne turneringen er øremerket barn og unge under behandling på Radiumhospitalet. Det er ikke mye som skal til for å lyse opp en tøff sykehushverdag for unge jenter og gutter. Les mer i linken under.

BOMSLAG TIL GLEDE OG NYTTE

En av årets store begivenheter er den årlige kampen mellom Stabæks A-lag herrer og ViVil. Den spilles i Gjønneshallen og er vanligvis den siste kampen før juleferien. Dette er et av årets

store høydepunkt for begge lag, som vi virkelig håper å kunne gjøre igjen i år. 

En annen aktivitet vi håper å gjenoppta om ikke lenge er besøk til Radiumhospitalet og Epilepsisykehuset med våre A-lagsspillere. Her har våre spillere fått dele sterke og gode øyeblikk gjennom flere år.

Vil du bidra med å kjøpe en Del Drømmen-pin?

Nå ønsker vi å gi alle blaa en mulighet til å bidra til Del Drømmen - prosjektet og ta del i et viktig samfunnsansvar.
For kr 100 kan du kjøpe en Del Drømmen – pin til å ha på jakken din eller gi bort til familie og venner.
Denne kan kjøpes i butikken på stadion som er åpen en time før kampstart på A-lag herrers kamper. Eller du kan sende en mail til [email protected]  så kan vi sende deg en pin i posten.


Ønsker du å bli Del Drømmen – partner? Send en mail til [email protected]

For kr 10 000 pr. år bidrar du til at mange kan få gode opplevelser gjennom hele sesongen på våre A-lags hjemmekamper, og til at lagene våre kan dra på sykehusbesøk med overraskelser og skape små og store lyspunkter i en ellers utfordrende hverdag.

Her kan du lese mer om vårt samfunnsansvar

 

Annonse fra Eliteserien: