Tusen takk fra Barnekreftforeningen

Gjennom Fotballtrøyefredag har Barnekreftforeningen sammen med samarbeidspartnere, bedrifter, idrettslag og privatpersoner over hele landet virkelig satt kampen mot barnekreft på agendaen.

Annonse:

5. mai fant store og små fra hele Norge, blant dem mange blaa, frem sine favoritt – fotballdrakter fra skap, loft, kjeller og skuffer og gjennomførte Fotballtrøyefredag. Målet og hensikten med kampanjen er å sette barnekreftsaken på agendaen og Barnekreftforeningen på kartet i Norge. Det klarte man virkelig.

I 2022 kom det inn 2,4 millioner kroner, i år hele 6 millioner! Stabæk Fotball ga bort signerte drakter til auksjon og mange i vårt nettverk var med å gi til denne gode saken, så tusen takk til alle sammen fra Barnekreftforeningen!

Diplom Stabæk.jpg

Hva brukes så midlene til? 

Pengene skal gå til videre forskning på barnekreft og Barnekreftforeningens støttetiltak for barna, ungdommene og familiene som rammes. Se mer her:

Forskning:

Støttetiltak:

Vi i Stabæk Fotball er stolte av samarbeidet med Barnekreftforeningen og glade for å kunne bidra til denne viktige saken. 3. mai 2024 kjører vi i gang igjen, bli med da også! 

Les mer om Stabæk Fotballs samfunnsengasjement her

Annonse fra Eliteserien: