Årlig pusterom i Fevik

For andre året på rad dro Stabæk sitt Gatelag på treningsleir til det blide Sørlandet og Strand Hotel Fevik. Både spillere og ledere stortrives i denne perlen av et sted. Troppen denne gangen var litt redusert av ulike årsaker, jobb, en syk og noen som ikke fikk det til, men de som reiste koste seg i solen i Grimstadområdet. Treninger, kamp, sosialt samvær og lagbygging sto i fokus.

Annonse:

#BLAATUR

Stabækbussen var lasset til taket etter morgen stopp hos Høvikveien Kjøtt og Kolonial som hadde varm lunsj i bokser klare. Det ble en effektiv stopp i Telemark, for påfyll. Da gutta kom til Fevik var det nemlig rett på feltet. Lett oppvarming, spill og så første delkonkurranser i «5-kampen»

3.jpg

Stor takk til Express IL

Vi retter en stor takk til IL Express og Magne Aslaksen, som vi får låne bane av og som bidrar med side blide åsyn og hyggelige prat. Mange klubber har en slik en, som er positiv og fleksibel og løsningsorientert. Express har Magne, over 50 år i klubben, i alt fra spiller, til ja alt… helt nydelig er det. Og det er ikke bare overfor oss, en nabo jeg kom i prat med skrøt av han; meget driftig kar, ansatte på hotellet, sier; -han er utrolig flink og står på for klubben» Jeg kan legge til at han midt i «VM» for 5 åringer i oppblåsbare baner for lokale barnehager, som ble arrangert samtidig med at vi var der, så kjører han på med info om et annet av sommerens høydepunkt utover fotballen, -da skal vi ha konsert og stor fest her nede i kilen, - Mr. Alltid et nytt prosjekt!

10.jpg

 

Storskjerm og middag ny dag og seier over IK Start

Dagen ble avsluttet med middag og Stabæk vs. Kongsvinger på storskjerm. Tirsdag var kampdag og Espen Børufsen og Per Erik Andersen i IK Start tok med seg gutter og jenter til Grimstad. Vi spilte treningskamp 3 x 15 min. meget bra gjennomkjøring for begge lag. Kudos til jentene i IK Start, det er gode spillere som vi gleder oss og se i nasjonal turnering i august. Kampen gikk i de BLAA sin favør og ifølge, Børufsen i Start, så sa han dette etter kampen; - er nok det beste jeg har sett av et Gatelag noen gang, den 2. omgangen var sterk. Vi takker og bukker, men vet det kommer nye kamper,(seier 8-2). Gjestene fra Sør-Arena fikk med frukt og bagetter for returen til Kristiansand. Havtemperaturen er ikke helt på Syden nivå enda, men tross småpene, 11,5 grader var ikke Johannes, Stein og en til vanskelig å be – det ble noen bad😊 Spillerne nøt i stedet SPA fasilitetene som kunne tilby helt annen komfort.

Nye øvelser ble avholdt på hotellet etter lunsj, middag og så Nadal vs. Djokovic med innlagt Quiz hvor ytterligere poeng ble delt ut. Total vinner ble Pablo, foran Michael og Trongh.

2.jpg

Hyggelig hilsen fra hotelldirektøren – Bra boys!

Onsdag ble lugn start med frokost, utpakking, der fikk vi ellers, minst seier nummer to disse dagene, når hotelldirektøren, Bodil Langeråk kommer ut i resepsjon for å si takk for besøket;

-Kjære Espen og resten av gjengen ved Stabæk Gatelag!

Tusen takk for fin tilbakemelding, det var veldig gode ord,  den er allerede sendt videre til ansatte.

Vi ønsker å takke dere hjertelig for besøket, dere er alle en veldig fin og god gjeng å ha på besøk.

Hils alle dine fra oss, så håper vi virkelig å se dere igjen neste år, eller gjerne før det også.

God sommer!

Slitne karer snublet inn i bussen, avreise, stopp på Lyngrillen for lunsj og så til Nadderud for avlessing av utstyr.

Nå venter Kåffa borte onsdag til uken.

 

Annonse fra Obos-ligaen: