Daniel på Hagefest på slottet

En finfin dag for hagefest!

Sola skinte over kongeparets hagefest, og Stabæk var representert på beste vis ved Gatelagets Daniel Gundersrud.

Annonse:

- Hagefesten var fin den, dette er noe jeg definitivt kunne blitt vant til, helt konge, faktisk, sier Daniel og gliser.

Han har sett frem til festen i Dronningparken noen uker, men ikke helt visst hva han kunne forvente. God mat stod i hvert fall høyt på ønskelisten hans.

- Maten var både òg, kanskje ikke helt etter min sofistikerte gane... Underholdningen var som maten, både òg, kanskje litt for kulturelt for min smak, men det er kongefamilien sin fest så de får gjøre som de vil.

Daniel ler og forter seg å legge til at noe var skikkelig, skikkelig godt, da, og han satte veldig pris på invitasjonen. Deler av vertskapet og et par topp-politikere fikk han også noen ord med.

- Jeg fikk hilse på dronning Sonja. Det var veldig hyggelig, men det er jo ikke stort man får sagt i slike korte møter. Jeg skulle gjerne tatt en lengre prat med kongeparet under andre omstendigheter og med bedre tid, sier Daniel.

På vei ut fikk han noen ord med helseminister Bent Høie og finansminister Siv Jensen.

- Helseministeren snakket jeg også med på nasjonal turnering i  Sandefjord i sommer. Det er bra at politikerne bryr seg og er med på å skape positiv oppmerksomhet rundt gatelagsfotballen. 

Da invitasjonen til slottet kom, via Rotary og Fotballstiftelsen, var ikke Daniel Gundersrud i tvil om at han ville takke ja. 

- Kan jo ikke gå glipp av en slik anledning. Jeg storkoste meg, men kom ut derifra med begge beina fortsatt på bakken. Borte bra, men hjemme best!

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: