Fint pusterom i oppkjøringen til ny sesong

Etter mange og bra treninger de første ukene var det duket for en miniturnering i LSK-Hallen.

Annonse:

Åtte spillere møtte til frokost i Nadderudhallen hvor våre trofaste hjelpere hadde stelt i stand på sedvanlig godt vis. Brød, egg og pålegg la et godt grunnlag før vi gikk i bussen.
 
Selv om solen skinte fra skyfri himmel som det heter så fint, var det flott å komme inn i LSK-hallen og få litt matching mot noen andre lag.
 
Hyggelig gjensyn på Romerike ble det med Toni Ordinas (som voktet buret til akademitrener-laget til LSK som var med – noen step opp til Casillas, men respektabel), Andreas Johansen, Geir Bakke, en skadefri Sindre Mauritz-Hansen og en retired Frode Kippe som gledet seg til testimonial matchen på lørdag, men som «klaget» over lange dager, som toppspillerutvikler og rekruttsjef, - «det var bedre før»
 
9 lag var samlet til en uhøytidelig samling i treningens og Gatelagets ånd. Denne gangen, ingen puljer, tabeller, sluttspill, man pustet ut. Men, tre matcher og flotte gjennomkjøringer som et avbrekk fra feltet. Det gledelige var - god stemning igjennom våre tre kamper. Litt temperatur skal det være, men det gikk fint og fort over, som det jo gjør i fotballen.
 
Vi møtte vår gamle rival Godset i første kamp. Jevnt som alltid og det smeller litt av og til, men roen senket seg ved god hjelp av en bra dommer. Denne gangen trakk vi det lengste strået, etter å ha beholdt roen i vårt lag - seier 3-1.

Nabooppgjør mot Asker i neste match, vi trillet ball og gjordet det vi er best på, derfor ble sifrene litt stygge for de stripete i Asker 0-7 til de Blaa. Mye bra spill og fine mål. Trener Muri hos de sorte og hvite, fortsatt like rolig som skjæra på tunet etter matchen.

I siste kamp møte vi Moss, begge lag preget at det var tredje kamp over ganske kort tid, selv om det ikke var mer enn 2 x 10 minutters kamper.  Lagene tuslet rundt og trillet ball, vi tuslet litt raskere og stoppet på 10 scoringer, men Mossekråkene puttet 4 så det ble en fin økt for begge lag.
 
Etter kampene inviterte LSK og Fotballstiftelsen til mat på Åråsen, kjærkomment for alle spillerne etter en lang dag.
 
Vi gleder oss til neste miniturnering og syntes konseptet med 5er fotball var fint. Mange lag klarer alltid å stille med dette antallet og det er poenget - å få med flest mulig.

Annonse fra Obos-ligaen: