Flott tur til 08

Nystartede Sarpsborg 08 inviterte Stabæk til solbyen for Gatelagskamp.

Mange mål og god stemning på strøken gressmatte. Det ble ett Blaatt, men ikke tårevått avskjedsøyeblikk med Pavlo og Kim som nå vil ta på seg en annen blåfarge fremover. Begge flyttet sørover.

Begge fikk overrakt signert drakt med takk for tida i BLAA. Nydelig mat ble det og i stadion etter matchen, til og med vafler til dessert, hærlig.

Fin og stor gjeng i 08 blir bra når laget for alvor tar del i Fotballstiftelsen sine aktiviteter utover høsten og i 2024. Velkommen til Fossefallgjengen og som de sier «vi er særpingær alle sammen»

Vi gleder oss til returmøte når vi inviterer til returoppgjør i høst på Nadderud.

Kampen jo den gikk sin gang målene trillet inn i klikk klakk stil, over 3 omganger av 20 minutter i småpene 28 grader. Som seg hør og bør spilte Pavlo og Kim første omgang for Stabæk, men resten av matchen for 08. Og ja de scoret begge to for begge lag, slik skal det være.

Godt fornøyde Stabækspiller satte seg i bussen glade og fornøyde, noen skal reise litt, noen skal trene i hele sommer på Nadderud - vi nemlig vil kjøre aktivitet hver mandag og onsdag hele juli.

Dagens BLAA; Nye Lars en ballkunstner av rang og klinisk avslutter og vår nye målvakt og back Kamil, mange år på banen var ikke lett å skjule klassespiller. For et vindu vi har hatt.

5-15 dette vil jevne seg når gutta fra Sarpsborg får enda flere økter i kroppen, mye talent var å se.