Fotball skal spilles på gress

En spent gjeng fra Stabæk ankom Melløs og fikk på stubben beskjed om at matchen går på gress.

Annonse:

Et sekund stoppet tid og sted opp. Gress, kunne de ikke sagt ifra om det da? Her kom gutta med sko av alle slag, de færreste lagd for naturgress.  

Mens sekundene for av sted, var dette glemt. Mossekråkene skulle tas uavhengig av underlag. Fantastisk bane med flott gress og en meget sterk motstander som virkelig har fått sving på sakene, etter tøffe perioder. Superros til Kalle & Co. i Moss, dette blir en gjeng å regne med fremover. Tipper de blir en sterk utfordrer i både liga og nasjonal turnering. 

Kampen var jevnt fra start, men de BLAA tok ledelsen, etter en flott prestasjon av Pablo. Vi satte to mål til før hvilen, men matchen var helt åpen. Fine dueller og god stemning slik fotball skal være. Det smalt i dueller, men gutta hjalp hverandre opp igjen. Jenta til Moss og for den saks skyld, hun «bet» godt fra seg i duellene. 

Sirkus  Luis.jpg

Høy temperatur

Høy temperatur uteble for det meste ute på banen og fra benkene, men naturen gjorde at dommeren mente at det var lurt med drikke pause etter 15 minutter i begge omganger, det var kjærkomment.  

Vi hadde ikke spilt på gress siden i Sandefjord i 2016, det er lenge siden. Det er annerledes og det ble tungt utover i matchen, men artig å være på gress igjen for en gangs skyld, tror gutta er mest glad i Kunstgress.  

Raufoss away

Toget vårt går videre og vi tar steg hver uke på alle flater, nå vil vi ha jenter med for å klatre på FP-tabellen også, time vil sjåve! 

Neste uke er det Raufoss away, før sommerpausen, dog vil vi holde trening i gang store deler av sommeren. 

Her finner du resultater, tabeller og terminliste

Annonse fra Obos-ligaen: