«FY SØREN FOR EN GJENG»

Siste seriekamp før sommerpausen, bortetur til Raufoss. Raufoss som var siste arrangør av nasjonal turnering i fjor og som vi skal «hoppe» etter 9. og 10. august.

Annonse:

Allerede ved ankomsten skjønte vi at dette skulle bli en bra dag. Varm kaffe, frisk frukt i garderoben og et hyggelig vertskap. Bedre blir det ikke. Hvis vi legger til sol, sultne spillere og stor stemnings trenger vi ikke si mer. Samhold på ekte. Raufoss fotballskole hadde tatt fri for å heie, lokalavisen hadde omtalt kampen og hjemmesiden pisket opp stemningen.

Tøff motstand i serieåpningen

Raufoss var det laget vi sleit mest med tidlig i vår. En knepen 6-5-seier ble innkassert, men hjemme på Raufoss stadion skulle dette hevnes. Kampens øyeblikk kom etter halvspilt første omgang. Først Pavlo med en perle i det ene krysset så Michael med et kjempeskudd i det andre. Og dermed var standarden satt.

287192384_973681053324419_4972074892046158524_n.jpg

0-3 til pause kunne lett vært mer og det viste gutta i andre omgang. Årsbeste i vakkert spill, presise pasninger og nydelige mål.

0-3 ble til 0-9 da dommeren blåste av kampen. Gatelaget er ubeseiret i første del av sesongen i Østlandsligaen. Laget har scoret 50 mål og sluppet inn 14 på 6 kamper.

Raufoss kommer nok sterkere tilbake.

Miljøskifte kan gi gull

En annen historie må også fortelles og det var gjensynet med en tidligere Stabæk-spiller, nå Raufoss-spiller som har var hos oss i fire sesonger. Nå er han i fast jobb og stortrives i klubben. Han har virkelig tatt steg. Da tåler man å tape et slag når man er i ferd med å vinne krigen.

Resultater og tabeller finner du her

Annonse fra Eliteserien: