Gatelaget er godt i gang!

Stabæk - Fredrikstad 11 - 3.

Annonse:

Desember er en stille måned på feltet men Gatelaget derimot holdt det gående fram til 22. desember og startet opp 2. januar. Det er sånn treningsiver man blir god av. Dessuten hjelper det med jenter på laget og det er også nytt av året. 

En miniturnering er avholdt ( en seier og et tap) og flere er planlagt. 

Denne første mandagen i februar stod en gammel verdig motstander på motsatt banehalvdel. Fredrikstad har i en årrekke vært blant de beste Gatelagene så selv om det bare var en treningskamp var det litt spenning før kampstart.

FFK kom best i gang og scoret første målet etter et perfekt gjennomspill. Men de hvite og rødes glede ble kortvarig før de BLAA hadde snudd kampen og styrte spillet, godt pasningsspill, bra skudd og mange mål.

To omganger med det samme gode spillet gjorde susen og Stabæk åpnet dermed årets første ordentlige treningskamp med seier 11 - 3.

Kampens øyeblikk var utvilsomt da en ellers eminent Louis headet ballet utakbart i eget mål. Da steg det ellers meget gode humør ytterligere et par hakk blant begge lagene. Det var jo tross alt bare en treningskamp.

Annonse fra Eliteserien: