Gatelaget fortsetter seiersrekken

Nabooppgjør på Føyka: Asker - Stabæk 0 - 6

Annonse:
I de årene undertegnede har vært med med det tidvis gnistra og smelt mellom disse lagene. Jevnt tett og spennende. Vi har hatt bra grep de siste kampene, men Andre Muris Asker visste godt hva som møtte dem. Et godt organisert Askerlag forsvarte seg mesterlig og greide nesten å få oss ut av balanse.

Vi malte på, skapte sjanser men ingen ting lykkes. Det var faktisk Asker som skapte første omgangs største mulighet men en bom på åpent mål gjorde at lagene gikk til pause med 0 - 0.

Et fryktelig irritert Stabæklag ble roet ned og strøket medhårs og plutselig var laget ved sitt gamle jeg. Storspill i andre omgang. Lekre pasninger og ikke minst fantastiske enkeltprestasjoner og dermed begynte målene å ramle inn.

Like sikkert som at det alltid blåser på Føyka. Seks stk til oss og nok en smultring ble notert. Den tredje på fire kamper.

Vi er alene på topp i Østlandsligaen foran Sandefjord, og både selvtilliten og fallhøyden har vokst seg kjempehøy.