Gatelaget

Gatelaget slo Enga 13-3

Men, dette er så mye mer...

Annonse:

Etter det forsmedelige tapet for Stabæks Gatelag (0-14) i forrige oppgjør, var det et hevnlystent Vålerengalag som trippet etter å komme i gang i styrtregnet på Nadderud. Stabæk kom raskt i gang og gikk kjapt opp i en 2-0 ledelse før VIF våknet og brakte ny spenning i kampen med sin redusering.

Derfra og ut økte de blaa bare på og stoppet på 13-3, etter mange flotte mål og fine kombinasjoner.  Kampen ble ledet av Kjetil Ekeli som nok har hatt verre dager på jobben, kampen gikk i en meget hyggelig tone.

Imidlertid kårer vi kampens øyeblikk da Engas Ismael tråklet seg igjennom hele Stabækforsvaret i ren «Messistil» - etter målet stod hele Stabækbenken, motspillere, ledere og medspillere og klappet med hendene over hodet og hyllet en flott prestasjon. Det er hva dette handler om!

Gøy også å se at laget nå fremstår som akkurat det; et lag som jobber sammen, vinner dueller og scorer lekre mål. Et par scoringer var helt etter boka, sier Stein Johansen til stabak.no.

Dermed ser det ut til at kampen om seriegull og best i Øst kan innkasseres selv med en kamp igjen å spille. Grattis til alle gutta.

(bildet fra en tidligere match)

Annonse fra Obos-ligaen: