Gatelaget

Gatelaget vs. Administrasjonen

En fin avslutning på sesongen for våre gutter på Gatelaget.

Annonse:

Det var duket for juleavslutning for våre dyktige gutter på Gatelaget da administrasjonen i Stabæk ble invitert til kamp. Vi var ikke sene om å  tromme sammen et kvalitetslag (trodde vi).

Det skulle vise seg å bli tøft å slå gutta som har trent ukentlig gjennom sesongen. I en jevn og tett kamp i Nadderudhallen ble det også uavgjort etter straffekonkurransen. Lagene fulgte hverandre fra start til mål. Gatelaget tok ledelsen 1-0 litt ut i første omgang med en skikkelig suser oppunder tverrliggeren, men admin-gjengen snudde til 2-1.

2-2 ble etterfulgt av at administrasjonen igjen tok føringen og det virket som kampen skulle ebbe ut med seier til kontorjentene og gutta, men Gatelaget ville det annerledes.En flott finte på markedssjefen og en tunnel scoring på pensjonerte Jon Inge Høiland, og  3-3 var et faktum. Straffene endte også uavgjort.

Matchen ble etterfulgt av et flott bidrag fra Erik Thorstvedt som fortalte om livet sitt, karrieren og tiden i Tottenham. Det ble meget godt mottatt av alle tilhørere som ikke bare var spillere fra Gatelaget og administrasjon, men også Civitan gutta som står på 2 ganger per uke med frokostlaging, NTF sin prosjektleder Ane Måntrøen og Gatelags gründer Morten Nyborg som startet opp laget i Fredrikstad. Vår klubbleder Espen Moe hadde også funnet veien og koste seg på tribunen under kampen og med foredraget til Thorstvedt.

Vi ønsker alle god jul!

Les om Gatelagsprosjektet her.

Annonse fra Obos-ligaen: