Gatelagskronprinsesser og kronprinser strålte på Føyka

Lokaloppgjøret mellom Asker og Stabæk sine Gatelag fikk storfint besøk da de møttes i Østlandsligaen onsdag. Sambygdingene til Asker Gatelag, Mette Marit og Haakon Magnus tok turen.

Annonse:

Det ble en flott match i fairplayåndens tegn, med to gode lag som imponerte kronprinsparet med flotte, tekniske detaljer og kanonscoringer i Champions League-klasse.

Et enormt presseoppbud hadde tatt turen, noe uvanlig for disse jentene og guttene, men de håndterte det fantastisk bra. Stolt!

Image-5.jpeg
Image-4.jpeg

Flott også å se og høre at kronprinsparet hadde satt seg godt inn i hva dette var, slik at praten med spillerne fløt godt. De var interesserte og tok seg god tid til fine én til én-prater.

Asker delte ut drakter med navn og nummer 50 bak, da det jubileres snarlig. Vi i BLAA overleverte Gatelagsmagasinet med ønske om god lesning, vi var jo også gjester. Asker fikk en signert ball fra vår Gatelagsgjeng som de kan og skal bruke i videre trening, med ordene «det flotte Gatelagsarbeid, utgjør en forskjell til det bedre for mange». Vi gratulerer Asker igjen.

Blaa seier

Litt om kampen som foregikk i vennskapenes, naboskapet og sportens ånd. De BLAA gikk raskt opp i en solid ledelse frem til hvilen, derifra ut ble det neste som en ren oppvisningskamp å regne fra begge lag. 3-5 til slutt og våre BLAA fortsatt ubeseiret. Vi delte også Fairplaypoengene, tre til hvert lag.

Nå venter en liten kamppause så vi ønsker alle en god 17. mai.

24. mai klokken 12.00 venter Odds Ballklubb på Nadderud. Det blir et skikkelig knalloppgjør mellom lagene som har vært i finalen i Østlandsmesterskapet de to siste årene, med en seier til hver.

Her finner du resultater og tabeller; https://gatelaget.no/arrangement-kamper/ostlandsligaen2023

Image-6.jpeg
Image-7.jpeg

 

Annonse fra Obos-ligaen: