Hverdagen tilbake for Gatelaget

Etter to dagers «fest» på Nadderud med over 400 spillere og ledere, 27 lag fint vær og god stemning, var det klart for hjemmekamp mot Lillestrøm.

Annonse:

De BLAA dundret ut i vanlig tempo og spilte til tider festfotball på Nadderud. Skuffelsen over 4. plass i Nasjonal turnering biter fortsatt, men formen og gleden ved fotball består.

Det ble derfor en småpen 14-1 til slutt. Det som imidlertid også er gledelig er den gode stemningen lagene imellom. Dette gjaldt også under turneringen for noen uker siden, aldri gjennom snart 10 år har vi opplevd så lite grums. Det er tydelig at FS sitt fokus inn mot klubbene og ut til spillerne er i ferd med å sette seg.

LSK kom med tre jenter i troppen, det er helt nydelig, den harmonien det skaper skal ikke undervurderes, ei eller her på Nadderud. Derfor er det med høy forventning vi går inn i høsten med en solid satsing på å få nye spillere inn i laget og med fokus på jenter.

Therese Håndlykken som mange traff under Nasjonal turnering, skal jobbe med dette i tiden som kommer, det blir spennende. Hun har en fortid rundt Gatelaget i Molde så vi er spente. Begge lag stilte med solid antall spillere og etter kamp og rundt maten blir det alltid en god prat med spillere og ledere, det er og verdifullt. «Garderobepraten» er en fin og viktig del av fotballkulturen og gir mye.

Kamper/Resultater og tabeller finner du her

Alt om fotballfesten på Nadderud finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: