Ny flott seier for Gatelaget

På landsturneringen som også er det uoffisielle Norgesmesterskapet for Gatelag, var det nettopp dagens motstanderlag Liilestrøm som tronet på toppen etter en flott turnering i Tønsberg før jul.

Annonse:
I årets serie har det imidlertig gått litt tråere, men Stabæk holder tabelltopp. Nå skulle det bevises at vi var den plassen verdig og et forsmedelig semifinalenederlag fra siste turnering skulle hevnes.
 
Lillestrøm trenes av en legende på Lillestrøm ved navn Frank Grønlund, en gammel stopperkjempe med masse rutine på god forsvarsorganisering. Det bar også første del av kampen preg av. Stort overtak til de Blaa men målene  uteble. Dit gikk hele 20 minutter og det er uvant, før vi gikk opp i ledelsen. Derfra så vi oss ikke tilbake. 
 
Tålmodighet og til tider flott pasningsspill sammen med fin bevegelse, ga resultater. Tavla viste 6 til Stabæk og 1 til Kanarifuglene ved kampslutt. Det er bare å gratulere.
 
Igjen ble det seier. Vi har scoret 22 mål på de siste tre og sluppet inn 1. Bravo!
 
Til uken leder en annen stopperkjempe motstanderlaget, nemlig Andre Muri. Asker har kommet seg veldig denne sesongen. Men vi er i støtet. Alltid. Uansett!
 

Se tabellen for Østlandsligaen 2019 her:

Annonse fra Obos-ligaen: