Nydelig og edelt på Gulskogen

Endelig seriestart i Østlandsligaen, ventetiden har vært lang, men mange økter, aktiviteter, treningskamper og miniturneringer har gjort halvåret siden siste tellende match ble spilt greiere.

Annonse:

En knallhard vinter med kulde og snø, har vært krevende, men grei, våren er på vei. Igjen våknet vi til nye 15 cm med vårsnøfall onsdag morgen, ville det bli kamp? - fikk de brøytet, ble det spillbart? 

Men, Godset med Lars Petter Eggen, ved roret levert på øverste hylle, nybrøytet og flotte forhold i vinterlandskap. Garderober med frukt og kaffe, håndklær fikk vi også låne. 

En herlig passiar med gamle Godset helter i kafeteriaen ble det tid til. Alltid like hyggelig å juge litt med de gutta der, Ole Johnny, Alsaker Nøstdahl, Presberg, Helge K. og Kjell Borgersen, - ja hvis du er interessert da! 

Så til kampen, når dommeren ikke møtte, tok den samme Eggen, på seg vest og dømte i stor FairPlay stil. Han ledet oppgjøret perfekt og som en av våre sa etter matchen, - den beste dommeren vi har hatt, - kanskje noe preget av at resultatet ble hyggelige 5-9 til oss. En fin start på årets ligaspill. 

IMG_5337.jpg

Det som gledet mest ved siden av fint spill, flotte og mange mål var den usedvanlig gode stemningen. Ikke bare hadde vi for første gang på mange år med en jente på laget, forbilledlig heiet og backet de vår jente, men det gjorde jammen meg Godset spillerne også.

Dagen ble avsluttet med deilig pizza og ikke minst en flott kake for å feire 7 års-dagen for Gatelag i Godset. Tusen takk for en flott dag.

Statistikk: 0-1 Trongh, 1-1, 1-2 Leo, 1-3 Leo, 2-3, Pause, 2-4 Leo, 3-4, 3-5 Leo, 3-6 Luis, 3-7 Leo, 4-7, 4-8 Borim, 5-8, 5-9 Borim Slutt

Resultater

  1. serierunde

Fram Larvik – Notodden            5-3       FP 2-3

FFK – LSK                                  utsatt

KFUM – Raufoss                       2-6       FP 3-2

Kongsvinger – Odds BK             utsatt

Strømsgodset – Stabæk            5-9       FP 3-4

Grorud-Asker                           utsatt

Moss- Vålerenga                       5-7       FP 2-2

Sandefjord-Ham Kam                9-3       FP 3-3

(FP)= Fair Play poeng

Annonse fra Eliteserien: