gatelag2

Storslått åpning av Kommunens nye storstue

Klubben var godt representert med frivillige rundt Gatelaget, to Sportsmanagement studenter og noen av spillerne var og innom.

Annonse:

Flere aktive i flere av kommunens lavterskel tilbydere. Når kommunen åpnet den nye flotte kommunegården for innbyggerne. Mange interesserte var møtt frem.

Er det noe å feire er ikke Stabæk Fotball vonde å be. Egen stand, med god stemning hvor informasjon om klubbens samfunnsansvar ble delt med glede til de flere tusen fremmøtte. En stolt ordfører åpnet og var gald for at så mange hadde møtt frem.

Mye folk innom også vår stand for en god prat om klubben og det tilbud blant annet Gatelaget byr på. Mange gode samtaler og mye skryt.

Det ble en flott dag i frivillighetens navn.

gatelag1.jpg
Interessant foredrag og stor interesse for vår egen Ingebrigt Steen Jensen.

Kommunegården ble overlevert 20. desember og offisiell åpning er 23. mars 2023. Det 37.000 kvadratmeter store bygget rommer 1300 arbeidsplasser, som er en økning fra 700 sammenlignet med det gamle. Her hele kommunen er nå samlet til glede for ansatte og innbyggere.

Innholdsrikt program

Det var et innholdsrikt program for noen og enhver. 

Innblikk: En rekke spennende foredrag med blant annet Ingebrigt Steen Jensen og Jan Blichfeldt besvarer spørsmålet: Hvem er bæringen? Det blir foredrag om Aldring og mestring, demens, fem om dagen, mobbing, tillitsbasert ledelse med mer. 

Dialog: Mange av kommunens tjenestesteder har stand og vil presentere sine tilbud. hvilken rolle de har i samfunnet vårt. 

Omvisninger: For de som ønsker å besøke noen av tjenestestedene, få introduksjon til kunsten i bygget eller se hvordan Kommunegården skal være en “aktivitetsbasert arbeidsplass”. 

Kunst- og kulturopplevelser: Vi avduker kunsten og inviterer til kunstomvisninger. I tillegg til et omfattende kulturprogram. 

Lokaler til leie: Vi viser frem lokalene som blant annet innbyggere, organisasjoner og frivillige organisasjoner kan leie. 

(Kilde:Sandvikaby.no)

Annonse fra Obos-ligaen: