Tett og jevnt i Skien

Gatelaget til Stabæk møtte Odds Ballklubb i den første av to kamper i racet mot å bli Østlandsmester.

De samme klubbene møttes også i fjor. Da endte begge oppgjørene med uavgjort og det måtte straffer til. Stabæk trakk det lengste strået den gangen.

Kampen på Skagerak Arena ble som så ofte før et drama mellom disse lagene. Vertene gikk greit og ganske enkelt opp til en 3-0-ledelse, men vi fikk en viktig redusering før pause. De BLAA hadde ingen stor omgang, men hang med til hvilen.

I andre omgang endret kampen seg totalt og de BLAA reduserte først til 2-3 før også utligningen til 3-3 kom. Vi kjørte matchen og ventet bare på ledermålet i en periode med solid trykk.

Vi hadde mange store sjanser, men den ville ikke over streken. I stedet, på en kontring, klarte Odd via en av våre spillere igjen å ta ledelsen litt mot spillets gang. Men vi ga ikke opp og den fortjente utligningen kom. Etter det jevnet kampen seg ut, men ingen lyktes å score.

Dermed endte det 4-4 i Skien.

Spennende oppgjør med flotte rammer og et bra arrangement av Morten Fevang & Co. Dramaet fortsetter på Tobbebanen onsdag 9.november klokken 12.00. Vi håper mange tar turen. I Skien var det sikkert over 60 tilskuere på matchen.