Vil rekruttere flere kvinner: – Hjertet mitt banker litt ekstra for gatelagene

Therese Håndlykken ble tidligere i år ansatt på et engasjement i klubben og skal blant annet jobbe tett på Gatelaget.

Annonse:

En av Thereses hovedoppgaver i klubben blir nemlig å rekruttere spillere til Stabæks gatelag, og hun er veldig glad for å få akkurat den muligheten. 

– Hjertet mitt banker litt ekstra for gatelagene og det er magisk å se hva fotball kan gjøre for et menneske. Vi ser at det å være en del av et lag og å ha et sted å gå til kan gjøre enorm forskjell, sier Therese.

Og det er spesielt en gruppe som det rettes litt ekstra fokus mot. 

– Målet vårt er hovedsakelig å få flere kvinner med på Gatelaget. Gjennom god dialog med kommunen og andre lavterskeltilbud i Bærum ønsker vi å synliggjøre tilbudet og forhåpentligvis nå ut til enda flere av de som er interessert.

Det er tydelig at det er flest menn som benytter seg av gatelagstilbudet generelt i landet, og det gjelder også andre lavterskeltilbud som finnes i forbindelse med rus og psykisk helse.

– Vi ønsker at flere kvinner som er i samme situasjon også skal føle seg velkommen og oppleve samholdet og tilhørigheten fotballen og aktivitet kan gi. Ved å gjøre ulike tiltak som for eksempel å ha alt de trenger av utstyr tilgjengelig, tilgang til garderobe, dusj og hygieneprodukter håper vi det kan være med å senke terskelen for å bli med. 

Ønsker du å være med på en trening?

Ta kontakt med:

Espen Lindmark på epost: [email protected] eller mobil: 92464924 

Therese Håndlykken på epost: [email protected] eller mobil: 99437131  

Annonse fra Obos-ligaen: