Årets fyrverkeri kjøper du på Nadderud

Våre supportere, trosser også i år romjulsfri og kulde og bidrar for klubben de elsker. Så skal du ha fyrverkeri til Nyttårsaften er parkering ved Nadderud stadion stedet.

Annonse:

 

210007_036 Fyrverkeri_300x200.jpg

– På'n igjen, ja, sier Johan Haavik, som i en årrekke har hatt hovedansvaret for salget sammen flinke hjelpere.

Det forventes også i år storinnrykk til Nadderud stadion i romjulen. I tillegg til at Stabæk Support selger fyrverkeri fra Svea av ypperste kvalitet, er det ellers få andre utsalgssteder i Bærum i år som i fjor.

Hjertelig velkommen til hjelpende hender!

Johan tar gjerne imot frivillig hjelp med åpne armer.

–  Alle hjelpende hender ønskes varmt velkommen til en økt for klubben vår. Vi trenger folk til å bære, stable, selge eller til bare å spre glede. Og jeg lover at vi har det gøy underveis, de fleste kommer igjen for å hjelpe til år etter år, klare for mer moro, sier Johan. Så om du har ledig tid i romjul/nyttår, ta kontakt med Johan på tlf. 402 24 042.

I tykt og tynt

Daglig leder i Stabæk Fotball, Jon Tunold, er takknemlig for innsatsen Stabæk Support legger ned for klubben.

–  Jeg er imponert over den dugnadsånden som Stabæk Support viser i romjulen år etter år. Når vi vet at flere bruker av feriedagene sine for å bidra til klubben de følger i tykt og tynt, må jeg si det varmer et blaatt hjerte. Før fjorårets salg ble vi enige med de som organiserer dette salget om at overskuddet fra salget skal øremerkes til særskilte tiltak i klubben – i fjor sørget det for at vi hentet Nicolai Næss tilbake til klubben. Dette videreføres for årets salg. Hvilke tiltak dette blir, vil klubben og Stabæk Support bli enige om i forkant av sesongen.

Velkommen, 2023!

Det er lurt å være tidlig ute for å sikre seg det man ønsker seg. La oss sende 2022 med et deilig opprykk til Eliteserien inn i historien og ønske 2023 hjertelig velkommen med fargerike smell!

 

ÅPNINGSTIDER:

TORSDAG 29. DESEMBER KL. 12-20

FREDAG 30. DESEMBER KL. 10-20

LØRDAG 31. DESEMBER KL. 10-18

Annonse fra Obos-ligaen: