HER KAN DU KJØPE STABÆK-MOBILDEKSLER

I samarbeid med Phonecases 3D har Stabæk relansert mobildeksler med kule motiver for de som er glad i klubben. Nå har vi fylt på med flere nye motiver også julemotiv.

Annonse:

Kjøp Stabæk mobildeksler her

Nå kan kjøpe unike mobildeksler med ulike Stabæk motiv og ditt eget navn om du ønsker. Du kan velge mellom hele mange forskjellige design, som passer til over 50 forskjellige mobilmodeller. Dermed er det en stor sjanse for du finner et deksel som passer din mobil.

Dette er et samarbeid mellom Stabækbutikken og Phonecases3D, som er et internasjonalt selskap basert i Sverige og startet av den Norske gründeren Christian Nyborg. De er kjent for å produsere mobildeksler av høy kvalitet med patentert 3D teknologi som gir de et unikt utseende. Designene er eksklusive og er skreddersydd for klubbene de leverer til. I dag jobber de allerede med store klubber i Europa og mange norske klubber, inkludert Stabæk Fotball.  

Det er nylig lansert også ECO deksler som er enda mer miljøvennlige i tillegg til at du kan kjøpe beskyttelsesglass og annet mobil tilbehør.

I Stabækbutikken på Nadderud kan du se og kjenne på dekslene om du vil sjekke de før kjøp. Butikken er åpen 8. – 22. desember kl. 10.30 – 20.00.

For levering før jul, bestill snarest og absolutt senest 12. desember!

Kjøp Stabæk mobildeksler her

Annonse fra Obos-ligaen: