fyrverkeri

KAN DU HJELPE TIL MED FYRVERKERISALGET?

Vårt superteam av fyrverkeriselgere trenger forsterkninger i romjulen.

Annonse:

Fyrverkerisalget på Nadderud stadion har vokst seg større og større de siste årene, og i år blir det forhåpentligvis det største noen gang.

I løpet av årene vi har solgt fyrverkeri, har dugnadsgjengen bestående av Supportere, Ambassadører, sponsorer og venner av Stabæk Fotball bidratt til godt over 2 millioner kroner netto til klubben i deres hjerter.

Noen har bidratt hvert år, noen hver eneste dag, men uansett hvor mye eller lite man jobber, er hver eneste like viktig for at det lar seg gjennomføre.

Ønsker du å bidra med sjauing, salg eller bare ta vare på frivillige og gjester. Kan du bare jobbe noen timer her og der, hjelper dette veldig. Vi trenger folk til opprigg 27.-28. desember, salg og alt mulig de tre salgsdagene 29. – 31. desember og nedrigg/rydding 1. – 2. januar. Det krever ingen forhåndskunnskap da opplæring gis. Ta kontakt med Johan om du kan jobbe en time, en dag eller hele perioden. Alt monner.

Å jobbe på Nadderud i romjulen gir mye tilbake. Du møter folk du kjenner igjen fra kampdagen, Onkel Blaa, nabolaget eller kanskje ikke har sett på lenge, i en hyggelig ramme og med et viktig bidrag til klubben. Jeg vil gjerne ha deg med på 1. laget i romjulen 2022.

Og jeg kan garantere at du ikke blir sittende på benken, eller byttet ut halvveis.

Bli med!

Ta kontakt med Johan på 402 24 042.

Annonse fra Obos-ligaen: