Kjøp juletre og julegaver på Nadderud stadion

Fra 8. til og med 22. desember (23. om det er trær igjen) vil Fanzoneområdet være fylt med vakre juletrær, deilig førjulsstemning, bålpanner og lavo. I tillegg vil Stabækbutikken være åpen under hele åpningstiden til juletreutsalget.

Annonse:

Vi kan med glede fortelle at Stabæk luene og Stabæk barnedrakter som gikk unna i rekordfart tidligere i høst er tilbake i butikken med nytt opplag, samt t-skjorter i alle størrelser. I tillegg til mange andre blaa julegaver.

Juletreleverandør og lydteknikker(!) Øystein Etterlid er fra Ål i Hallingdal, har i år som i fjor og året før tatt med seg hundrevis av flotte trær til Nadderud, både vanlig gran og edelgran. Nå venter de grønne og glitrende bare på å komme i hus hos hyggelig Bærumsfolk. I år holder han også Stabækbutikken i containeren i Fanzone åpen for Stabæk Fotball i nesten hele desember.

Fra Rema på Bekkestua til Stabæk på Nadderud

Øystein har lang erfaring med juletrær. 

- Det kan jeg vel si, ja, jeg startet som 12-13-åring på Geilo, og jeg har solgt mange juletrær siden den gang - også i Bærum. De første årene på Bekkestua holdt han til ved Remabutikken, så jeg har mange gode og trofaste kunder i området her. Men i år er det tredje året jeg har avtale med Stabæk Fotball om å selge fotballtrær i Fanzone området utenfor Nadderud stadion. I år kan kundene mine også kjøpe med seg fine, blaa Stabæk-effekter som passer perfekt under mine trær. Jeg har også hørt at de nye luene som gikk unna i rekord fart tidligere i høst var så populære at Stabæk kastet seg rundt og fikk bestilt opp et nytt opplag som nå endelig er på plass.

Øystein lover også 10% rabatt på juletrær til sesongkortholdere. Og kanskje til de som har på seg eller kjøper en Stabæk-lue, en drakt, sengetøy, håndkle eller noe annet i de herlige blaafargene våre, også om du spør pent?

Åpningstider

8. - 22. desember: 10.30 til 20.00

23. desember:  10.00 til 14.00 (kun dersom det er trær igjen, mao ikke vent så lenge!)

Hjertelig velkommen til grønn og blaa julehandel på Nadderud!

Annonse fra Obos-ligaen: